MFA nie pokazuje spalania i sredniej predkosci
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
MFA nie pokazuje spalania i sredniej predkosci
nie pokazuje spalania kilometrów i średniej prędkości reszta ok
Ostatnio zmieniony pt sie 22, 2008 12:22 przez artur14/, łącznie zmieniany 1 raz.
VWOLF
-
- V.I.P.
- Kontakt:
Trzy możliwości:
1. Niewłaściwie podpięta linka prędkościomierza
2. Uszkodzony układ odczytu prędkości (ten montowany przy wejściu linki do zegarów)
3. Zegary w ogole nie działają bo linka jest urwana (ale na to to chyba sam wpadłeś)
2. Uszkodzony układ odczytu prędkości (ten montowany przy wejściu linki do zegarów)
3. Zegary w ogole nie działają bo linka jest urwana (ale na to to chyba sam wpadłeś)
Ostatnio zmieniony pt sie 22, 2008 08:57 przez bugalon, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Bugalon
Mk2 syncro 1.8 16V T - GT2871R - składa sie :)
Mk3 Variant TDI 1.9 AFN na pokladzie
Bugalon
[quote="bugalon"]Trzy możliwości:
kolego ty masz linke w golfie tam masz impulsator
w mfa nie ma zadnej linki tam w skrzyni jest impulsator i on za to odpowiada
nigdy nie jest tak nisko by nie mogło być niżej
7 cali czystej stali a wahacz o asfalt wali :)
-
- V.I.P.
- Kontakt:
Czlowieku, już któryś raz piszesz głupoty nie mając pojęcia o rzeczywistości. Nie wypowiadaj się proszę i nie mąć ludziom w głowach ok? Impulsator w golfie 2 wstawiany był tylko i wyłącznie do samochodów wyposażonych w zegary typu digital.szopek87 pisze:Trzy możliwości:
Ostatnio zmieniony pt sie 22, 2008 12:58 przez bugalon, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Bugalon
Bugalon
bugalon, mam ten sam problem z mfa tzn nie pokazuje mi sredniej predkosci i spalania. Wezyki wszytskei szczelne, do licznika tez ładnie dochodzi i jest ok.
Keidys ktos mi powiedzial ze jakis tam moduł w liczniku mógł się zepsuć, czy mozesz mi powiedziec w ktorym on dokladnie jest miejscu i czy da rade go samemu wymienic ?? jezeli da to jaki koszt i gdzie moge dostać.
pzdr
Keidys ktos mi powiedzial ze jakis tam moduł w liczniku mógł się zepsuć, czy mozesz mi powiedziec w ktorym on dokladnie jest miejscu i czy da rade go samemu wymienic ?? jezeli da to jaki koszt i gdzie moge dostać.
pzdr
Czlowieku, już któryś raz piszesz głupoty nie mając pojęcia o rzeczywistości. Nie wypowiadaj się proszę i nie mąć ludziom w głowach ok? Impulsator w golfie 2 wstawiany był tylko i wyłącznie do samochodów wyposażonych w zegary typu digital.[/quote]
ty jestes madry czy cos ci na dekiel padlo ja mam normalna deske u siebie i czlowieku mam impiulsator a jak cos tto kup sobie ksiazke do golfa a pierwsze uderz sie w ten swoj leb zanim cos napiszesz jak nie masz pojecia na dany temat masz wiedzy tyle co poiczytasz na tym forum malem golfa dwa i mial normalna deskie i byl impulsator co tym sterowal pomysl zanim cos napiszesz
:green_fuck: :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck:
ty jestes madry czy cos ci na dekiel padlo ja mam normalna deske u siebie i czlowieku mam impiulsator a jak cos tto kup sobie ksiazke do golfa a pierwsze uderz sie w ten swoj leb zanim cos napiszesz jak nie masz pojecia na dany temat masz wiedzy tyle co poiczytasz na tym forum malem golfa dwa i mial normalna deskie i byl impulsator co tym sterowal pomysl zanim cos napiszesz
Ostatnio zmieniony pt sie 22, 2008 23:32 przez szopek87, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Ma gadane
- Kontakt:
szopek87 pisze:Czlowieku, już któryś raz piszesz głupoty nie mając pojęcia o rzeczywistości. Nie wypowiadaj się proszę i nie mąć ludziom w głowach ok? Impulsator w golfie 2 wstawiany był tylko i wyłącznie do samochodów wyposażonych w zegary typu digital.
o stary przegiales teraz, miejmy nadzieje ze jakis mod tu pilnuje
nie ma impulsatora w zwyklych licznikach mfa fabrycznie, widocznie miales rzezbe
jak nie liczy predkosci, sredniego i spalania to modul mfa nie ma informacji o ilosci przejechaniu kilometrow, mozna rozebrac licznik, podociskac wszedzie folie sprawdzic polaczenia .......
Ostatnio zmieniony pt sie 22, 2008 23:50 przez Dave Old School, łącznie zmieniany 1 raz.
nie wiem czy mialem rzezbe czy nie juz teraz to nie istotne bo autka juz nie ma ale mailem taki problem ze tez mfa nie dzialal i jak rozeralem to byla tam takie pudeleczko i jak to kupilem to poznieej chodzil w sklepie jak zamawialem mowil ze to impulsator i tak bylo na opakowaniu nawet napisane