Witam!!!!
Mam problem z odpaleniem "Czasami" mojego New beetla z silnikiem ALH 90 koni
Zmieniłem ostatniop świece ale to nic nie dało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Proszę o fachową pomoc bo oszaleje!!!!!!!!!!!!!
Problemy z odpaleniem ALH po 24h i więcej postoju
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
powinien zapalić nawet z przepalonymi świecami, przypuszczam, że masz zbyt opóźniony kąt wtrysku na pompie. Dla formalności sprawdź tylko czy do świec dochodzi prąd bo sama wymiana nic nie da jak nie będą grzały.
Kąt wtrysku trzeba sprawdzić na VAG-u i powinien oscylować w granicach 49-51 - to jest optymalne ustawienie.
Kąt wtrysku trzeba sprawdzić na VAG-u i powinien oscylować w granicach 49-51 - to jest optymalne ustawienie.
Filtry zmieniałem jakiś miesiąc temu razem z rozrządem.
Jeste z Piotrkowa Trybunalskiego znacie może jakiegoś dobrego szpeca by sprawdził te wszystkie rzeczy no i żeby miał WAGa ???
Jeste z Piotrkowa Trybunalskiego znacie może jakiegoś dobrego szpeca by sprawdził te wszystkie rzeczy no i żeby miał WAGa ???
ALH + 216 + turbo ARL + wirus= 148 KM
SPRZEDAM:
Wszystkie części do MK3 z silnikiem 1.8 benzyna BORDO 5d
Wszystkie części do MK3 z silnikiem 1.6 LPG zakładane 2008r. ( po wypadku więc tylko części mechaniczne) 5d
SPRZEDAM:
Wszystkie części do MK3 z silnikiem 1.8 benzyna BORDO 5d
Wszystkie części do MK3 z silnikiem 1.6 LPG zakładane 2008r. ( po wypadku więc tylko części mechaniczne) 5d