brak pierwszego biegu wentylatora.
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- CZARNY_SKC
- Mały gagatek
- Kontakt:
brak pierwszego biegu wentylatora.
Panowie wescie mi podpowiedzcie bo mnie jasna cholera bierze, juz myslalem ze jest dobrze ale nie! wymienilem sterownik ten duzy pod zbiorniczkiem wyrównawczym(dobry bo u kumpla podlaczalem pasuje i jest ok diala u niego) silnik wentylatora ma sprawne obydwa biegi (sprawdzal elektryk). ale nie kreci sie pierwszy bieg wentylatora chlodnicy zagrzewam auto przy ponad 80 stopniach ciagle slychac tylko pompke, przy ponad stu zaczyna sie krecic ale to jest juz drugi bieg. A co jest z tym pierwszym? Panowie podpowiedzcie prosze. dodam ze wentyltor chlodnicy ma cztery piny. A i mam klime.
czwarty golf ;)
- CZARNY_SKC
- Mały gagatek
- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.
dokładnie nie wiem co się stało ale sterownik nie ma nic do pierwszego biegu. Poleć chyba po kablach do skrzynki, bezpiecznik, kable do wentylatora i jego wtyczka
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- CZARNY_SKC
- Mały gagatek
- Kontakt: