Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
a u kogo robisz przeglądy boja jestem z tamtych okolicdino84 pisze:Gdzie Wy robicie te przeglady ? Ja nawet samochodem nie wjezdzam na stacje
Wymontuj, walnij o chodnij i jak sie posypie cos w srodku, to jest, a raczej byl ceramiczny...3stiven3 pisze:Panowie jak sprawdzić czy Katalizator jest pełny czy pusty musi być jakaś odpwiednai waga czy jak?a i jak odróżnić ceramiczny od metalowego??????![]()
![]()
[ Dodano: 13 Sie 2008 13:26 ]
Jak sprawdzic czy kat jest pełen musi miec jakoms odpowiednią wage????i czy jest ceramiczny czy metalowy jak porównać pomóżcie
ja jak sprawdzałem kiedyś w Seicento, to popatrzyłem czy widać prze niego słońce (oczywiście po uprzednim zdemontowaniu) - i było widać3stiven3 pisze:Panowie jak sprawdzić czy Katalizator jest pełny czy pusty musi być jakaś odpwiednai waga czy jak?a i jak odróżnić ceramiczny od metalowego??????![]()
![]()
[ Dodano: 13 Sie 2008 13:26 ]
Jak sprawdzic czy kat jest pełen musi miec jakoms odpowiednią wage????i czy jest ceramiczny czy metalowy jak porównać pomóżcie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 83 gości