świeci ECP
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
świeci ECP
zapaliła mi się kontrolka ECP i jest to przełącznik światła stopu bo sprawdziłem na vagu zresztą światła stopu nie świecą czyli wiadomo że to to jaki jest koszt i co należy wymienić albo naprawić proszę o szybką odpowiedź bo sklepy w sobotę do 13 a chciał bym to zrobić dziś
leto
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: świeci ECP
czujnik stopu, jest tam przy pedale u gory, wyjmij go i pokaz w sklepie bo maga ci inny wcisnac. (jak chesz wyjac to musisz go obrocic w prawa lub lewa strone, juz nie pamietam)leto pisze:zapaliła mi się kontrolka ECP i jest to przełącznik światła stopu bo sprawdziłem na vagu zresztą światła stopu nie świecą czyli wiadomo że to to jaki jest koszt i co należy wymienić albo naprawić proszę o szybką odpowiedź bo sklepy w sobotę do 13 a chciał bym to zrobić dziś
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
musisz kostke odpiac i go tylko wyjac przekrecajac. a koszt okolo 30zlleto pisze:wystarczy go wyjąć czy trzeba odkręcać coś a jaki koszt
Ostatnio zmieniony sob sie 09, 2008 12:29 przez przemooo8905, łącznie zmieniany 1 raz.
ciekawa sprawa kupiłem w aso jakiś zamiennik i podobno miał być dobry i po założeniu nadal światła nie świecą a lepsze to że dwa razy hamulce się zablokowały i klocki nie chciały odbić a pedał hamulca był strasznie twardy wymontowałem ten wyłącznik i jest dobrze czyli mam dwa wyłączniki i nadal ten sam problem hi hi fajnie chyba idę na piwo
leto
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
a wyregulowales go??? moze ci jakis inny dali, sprawdz po numerach czy sie zgadzaja.leto pisze:ciekawa sprawa kupiłem w aso jakiś zamiennik i podobno miał być dobry i po założeniu nadal światła nie świecą a lepsze to że dwa razy hamulce się zablokowały i klocki nie chciały odbić a pedał hamulca był strasznie twardy wymontowałem ten wyłącznik i jest dobrze czyli mam dwa wyłączniki i nadal ten sam problem hi hi fajnie chyba idę na piwo
-
- Mały gagatek
- Kontakt: