nie do Ciebiesadek pisze:Wiem ze sa inne 8v niz 2e poprostu takiego jeszcze nie widziałem:) Nie wiem czy to bylo do mnie ale wiem co to stozek i nie jestem jakims ciemniakiem, hehe... Pozdro.luqas pisze:bo ty masz silnik 2E na wtrysku Digifant a są tez inne 8V, ADY, AGG, AKR, ABA* z wtryskami Simos, Motronicsadek pisze:Jakis dziwny dolot ma ten 8v na tym zdjeciu, ja mam inny. Nigdy takiego nie spotkałem.
Ja mam taki i to jest prawdziwe 8V!
A TO MOJ:
Obrazek
16v a moze 8V??
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Re: 8v
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
16v to duzo wiecej zabawy. Wiekszosc uzytkowników 8v ma niedosyt mocy w swoim autku wiem to z doswiadczenia.franekdolas2 pisze:hejka.....no niestety...mam 8V..jeszcze raz wizelem kartke gdzie bylo wszystko opisane i przy poj. jest tylko 2,0 GTI, czyli mam 115 konikow nie wiem co mi sie ubzduralo z tym 16 V,ale czy to jest powod do rozpaczy??,moze bedzie bral mniej paliwka:P?? pozdrawiam;]
katowanie na śniadanie:)
Zgadzam się!! Mam 1.8 / 90PS i często brakuje mi tej mocyfranekdolas2 pisze:16v to duzo wiecej zabawy. Wiekszosc uzytkowników 8v ma niedosyt mocy w swoim autku wiem to z doswiadczenia.
A tak na marginesie chciałem zapytać jaki mam rodzaj wtrysku??
- Digifant, Simos, Motronic
Mam Golfa 3 GT 1.8 / 90PS '94 oznaczenie silnika ABS. Mam go dopiero miesiąc i za bardzo jescze się nie znam na Golfach - czy to dobry silnik??
Życie jest jak pielucha niemowlaka... krótkie i zasrane...
fajenie wszystko tylko ze odkopaliscie temat z listopada!!!!!
a silnik dobry .. jak kazdy VW
a silnik dobry .. jak kazdy VW
http://www.mapet-TUNING.com