Wymiana gabek w fotelach

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

xplo
Ma gadane
Ma gadane

Wymiana gabek w fotelach

Post autor: xplo » wt sie 05, 2008 14:54

Nie wiem czy piszę w dobrym temacie ale nie wiem do którego to pasuje.

Mam taki problem, że mi gąbki w dwóch przednich fotelach skrzypią gdy się opieram najbardziej to słychać z rana po nocy gdy nie użytkuję auta. Jak jeżdżę nim trochę to cichnie ale nadal np na nierównościach gdy mi się plecy odbijają od oparcia to mi skrzypi. To jest dokładnie w tym miejscu (pod tym wklęśniętym - na tej tapicerce z kropkami na czarnym już nie) : http://uznam.net.pl/~mattpl/SNV10609.JPG Co z tym mogę zrobić ? Zapewne wymiana gąbek.. Czy ktoś robił takie coś i się orientuje ile kosztuje taka gąbka na oparciu ?
Ostatnio zmieniony wt sie 05, 2008 17:12 przez xplo, łącznie zmieniany 2 razy.

Gitner
VW Baron
VW Baron
Auto: Szukam... i NC700X

Post autor: Gitner » wt sie 05, 2008 17:08

Nie ten dzial kolego. W DIESEL opisujesz tylko problemy z silnikiem. Jest takie cos jak regulamin.

2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!

zupełnie zielon
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: zupełnie zielon » wt sie 05, 2008 17:26

To i ja się podłącze pod temat. Wie ktoś gdzie można kupić taki materiał jak u kolegi na zdjęciu. Chodzi mi o ten materiał który jest po srodku fotela. Taka dziwna "plecionka".

xplo
Ma gadane
Ma gadane

Post autor: xplo » śr sie 06, 2008 09:47

Nikt nie miał takiego przypadku ? No come on niech ktoś coś pomoże... Czy to gąbki do wymiany są czy jak..

greg

Post autor: greg » śr sie 06, 2008 22:19

zupełnie zielon pisze:Wie ktoś gdzie można kupić taki materiał jak u kolegi na zdjęciu. Chodzi mi o ten materiał który jest po srodku fotela. Taka dziwna "plecionka".
allegro

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”