Jak powinien iść pasek klinowy
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak powinien iść pasek klinowy
Witam wszystkich mam pytanie jak ma iść pasek klinowy bo wyciągałem alternator i teraz coś mi nie pasi prośba o foto bądz o schemat koło wału, alternatora, klimy, wspomagania z góry dzieki
Przemek
słucham?to jest rysunek z serwisówki wiec o co ci chodzi?tak ma iśc w taki sposob ma być załozony
[ Dodano: 02 Sie 2008 16:34 ]
jak nie umiesz czytac rysunków technicznych to jedz sobei do mechanika
wszyscy jakos potrafią czytac rys.tech. ktore tu zamieszczam
i z takim podejsciem to ty chyba tu dlugo nie zagrzejesz miejsca
[ Dodano: 02 Sie 2008 16:34 ]
jak nie umiesz czytac rysunków technicznych to jedz sobei do mechanika
wszyscy jakos potrafią czytac rys.tech. ktore tu zamieszczam
i z takim podejsciem to ty chyba tu dlugo nie zagrzejesz miejsca
-
wojtas4589
- Wamia Mazury
- Auto: Golf V
- Silnik: BKC
- Kontakt:
Fahoo, może nie otworzyło rysunku Spokojnie
[ Dodano: 02 Sie 2008 16:37 ]
http://www.vagcat.com/p/B121/903950.png
tutaj jest link jakby co jeszcze do innych typów silnika, twój jest na samym dole po prawej, jest tak samo jak pisze ci Fahoo,
[ Dodano: 02 Sie 2008 16:37 ]
http://www.vagcat.com/p/B121/903950.png
tutaj jest link jakby co jeszcze do innych typów silnika, twój jest na samym dole po prawej, jest tak samo jak pisze ci Fahoo,
Fahoo sorki ale na początku pokazały mi sie tylko Twoje felgi a dopiero puziniej schemat wielkie dzieki ale ja mam troche inaczej na patrząc od strony rozrządu w dolnej części po lewej stronie jest wał w dolnej prawej jest klima nad klimą jest alternator a na górze jest wspomaganie a pomiędzy wałem a alternatorem jest napinacz
[ Dodano: 02 Sie 2008 17:13 ]
Fahoo Wielkie Dięki i jeszcze raz sorki aaa tak wogóle to znalazłem to co chciałem biore sie do składania pozdrawiam
[ Dodano: 02 Sie 2008 17:13 ]
Fahoo Wielkie Dięki i jeszcze raz sorki aaa tak wogóle to znalazłem to co chciałem biore sie do składania pozdrawiam
Przemek