STŁUCZKA, KOSZTY NAPRAWY

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
Marihuana Man
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Marihuana Man » śr lis 02, 2005 16:37

B_O_N_K pisze:Właśnie dowiedziałem się ile dostanę odszkodowania za stłuczkę. Jest to suma w okolicy 2200zł Wink Myślę że nie jest źle Smile Starczy na odklepanie samochodu i przerobienie klapy Very Happy
A propos odszkodowań... Ja wypadek miałem w czerwcu i ponieważ sprawca poszedł w zaparte na miejscu wypadku sprawa poszła do sądu i do dnia dzisiejszego moja kasa gnije na ubezpieczalni... Ale coś się w końcu ruszyło... Sąd wydał wyrok i 27.10 wysłał uzasadnienie do ubezpieczyciela... Teraz ubezpieczyciel ma juz tylko 30 dni na wypłacenie kasy... Czyli po blisko 6 miechach w koncu doczekam sie finału... :grrr:

[img]http://dvprogram.pl/vw.jpg[/img]

ku_bi
Forumowy spamer :)
Forumowy spamer :)
Kontakt:

Post autor: ku_bi » śr lis 02, 2005 16:49

Marihuana Man pisze:
B_O_N_K pisze:Właśnie dowiedziałem się ile dostanę odszkodowania za stłuczkę. Jest to suma w okolicy 2200zł Wink Myślę że nie jest źle Smile Starczy na odklepanie samochodu i przerobienie klapy Very Happy
A propos odszkodowań... Ja wypadek miałem w czerwcu i ponieważ sprawca poszedł w zaparte na miejscu wypadku sprawa poszła do sądu i do dnia dzisiejszego moja kasa gnije na ubezpieczalni... Ale coś się w końcu ruszyło... Sąd wydał wyrok i 27.10 wysłał uzasadnienie do ubezpieczyciela... Teraz ubezpieczyciel ma juz tylko 30 dni na wypłacenie kasy... Czyli po blisko 6 miechach w koncu doczekam sie finału... :grrr:
a czy ten sposób dochodzenia swoich praw, wiąże się dodatkowo z wypłaceniem odsetek przez ubezpieczalnie za zwłokę w wypłacie :?:

Awatar użytkownika
Marihuana Man
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Kontakt:

Post autor: Marihuana Man » śr lis 02, 2005 17:46

ku_bi pisze:a czy ten sposób dochodzenia swoich praw, wiąże się dodatkowo z wypłaceniem odsetek przez ubezpieczalnie za zwłokę w wypłacie
:butthead: [-(

[img]http://dvprogram.pl/vw.jpg[/img]

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”