VR6 2.9
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- struna
- Mały gagatek
- Auto: MultivanT4,vw golf I,Audi A4 B7 tfsi,
- Kontakt:
VR6 2.9
witam wszystkich milosnikow vr6 mam maly problemik z odpaleniem swojego po przekladce brak kilku sygnalow czy ktos posiada fote skrzynki glownej z obsadzeniem wszystkich przekaznikow w odpowiednich miejscach,prawidlowe podlaczenie gniazda diagnostycznego bo musze wywalic imo, milo widziany tez schemat instalacji sterowania silnika 2,9 syncro
pozdro
pozdro
maly jest fajny,ale duzy moze wiecej
to se zamien kluczyk czy byle co na inne to zobaczysz ze nie odpali.
takie immo dla epromiarza ew. czlowieka bardziej kumatego to zaden problem ......
takie immo dla epromiarza ew. czlowieka bardziej kumatego to zaden problem ......
Ostatnio zmieniony czw lip 31, 2008 22:07 przez x27, łącznie zmieniany 1 raz.
brak mocy. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
no to naprawde pomoze
jak chesz to ci rozrysuje jak ida kabelki z ecu przez puszke i do diagnozy.
jak chesz to ci rozrysuje jak ida kabelki z ecu przez puszke i do diagnozy.
Ostatnio zmieniony czw lip 31, 2008 22:11 przez x27, łącznie zmieniany 1 raz.
pewnie mowisz o immo nie oryg. czyli takie jakies dokladane. czyli bez tanspondera, albo wczesniej ktos ci rozkodwal i masz puszke immo samouczaca sie albo wsada w ecu nie potrzebujacego nic do uruchomienia. zawsze moza w vagu wejsc w immo i w bloku 000 macie podane jaki jest status wyjsc immo.banias pisze:Ja mialem problem z stacyjka ia w aucie mialem oryginalne imo i kupilem stacyjke bez imo i dziala a imo sie odlaczylo nie wiem czemu ale poprostu lampka od imo sie nie swieci a samochód normalnie odpala bez problemu na innej stacyjce i kluczyku
koledzy a co to moze byc jak włanczam autko to mi sie zegar resetuje na 12.00 ?? moge se ustawiac wygasze zapale i znowu 12 ale nie zawsze.czasami normalnie nie zmieni na 12.??? coś ze stacyjka kompem ?? z góry dzięki pozdro
----------------------
| VR6 TO JEST TO |
----------------------
Do Mojego MKIII----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=134587
| VR6 TO JEST TO |
----------------------
Do Mojego MKIII----> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=134587