Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
No trzeba trzeba...daaroo pisze:Zeby zdjac blotnik trzeba pierw zdjąć zderzak ?![]()
Na końcu podłóżnic masz po 2 śruby w każdej podłóżnicy. Kładziesz się pod samochód i wykręcesz te śruby z podłużnic (w dół je wykręcesz). I to wszystko - wyjmiesz zderzak razem z belką zderzaka. Tylko uważaj aby nie połamać zamocowań na końcach zderzaka (przy błotnikach) jak będziesz go odciągał.Agamek12 pisze:Pytanie do tego tematu: jak się zdejmuje zderzak - nie widzę zadnych spinek, śrub, etc - po prostu go "wyszarpuję"? - mam wąskie zderzaki
A nie da się zdjąć samych plastików???B_O_N_K pisze:Na końcu podłóżnic masz po 2 śruby w każdej podłóżnicy. Kładziesz się pod samochód i wykręcesz te śruby z podłużnic (w dół je wykręcesz). I to wszystko - wyjmiesz zderzak razem z belką zderzaka. Tylko uważaj aby nie połamać zamocowań na końcach zderzaka (przy błotnikach) jak będziesz go odciągał.Agamek12 pisze:Pytanie do tego tematu: jak się zdejmuje zderzak - nie widzę zadnych spinek, śrub, etc - po prostu go "wyszarpuję"? - mam wąskie zderzaki
Pozdrówka![]()
[ Dodano: Sro Lis 02, 2005 2:35 pm ]
Najprościej mówiąc wykręć te śruby i pociągnij zderzak - tak go zdejmiesz
Nie wiem w jaki sposób dojdziesz do śrób, którymi jest przykręcony zderzak do belkiAgamek12 pisze:A nie da się zdjąć samych plastików???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 122 gości