Jakie siedzenia pasują do golfa III
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jakie siedzenia pasują do golfa III
Potrzebuję fachowej rady.
Mam problem z kręgosłupem i chcę sprawić sobie super wygodne fotele do mojego golfika III. Poszukuję takich z regulacją części lędźwiowej. Czy jest mozliwośc że od passata jakieś by podpasowały? I od którego modelu? Co wy na to?[/b]
Mam problem z kręgosłupem i chcę sprawić sobie super wygodne fotele do mojego golfika III. Poszukuję takich z regulacją części lędźwiowej. Czy jest mozliwośc że od passata jakieś by podpasowały? I od którego modelu? Co wy na to?[/b]
golfy GL mialy welur z regulacja wysokosci, przechyly calego fotela i pasa ledzwiowego wiec nie musisz adoptowac nic od passata. Chociaz wiem ze jeden uzyt. z forum ma GL TD i nie ma tych dodatkowych regulacji. W moim GL 1.8 benz jest i dla kierowcy i dla pasazera. W kazdym razie szukaj od golfa i beda pasowaly w mocowania...
wiec tak mam vento w tdi gl i golfa tez gl ...w obydwu mam welur ale tylko w vento mam regulacja siedzen pion i poziom oraz ledzwiowego...w golfie mam tylko pion i pochyl....foxiu2k5 pisze:golfy GL mialy welur z regulacja wysokosci, przechyly calego fotela i pasa ledzwiowego wiec nie musisz adoptowac nic od passata. Chociaz wiem ze jeden uzyt. z forum ma GL TD i nie ma tych dodatkowych regulacji. W moim GL 1.8 benz jest i dla kierowcy i dla pasazera. W kazdym razie szukaj od golfa i beda pasowaly w mocowania...
Hmm ci powiem ze na 100% nie dam sobie głowy ucicac ale chyba to samo....tz siedzenia sa idento...nawet kolor welura ten sam...tylko ze vento ma wiecej regulacji przednich foteli i tylna kanapa jest z podłokietnikiem...ale mysle ze powinny bez problemu podejsc do golfa
[ Dodano: Sro Lis 02, 2005 10:20 ]
w koncy vento to golf w sedanie!!!!!
[ Dodano: Sro Lis 02, 2005 10:20 ]
w koncy vento to golf w sedanie!!!!!
ALPINE CDA-7894RB
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410
DLS A6
RAINBOW SAC 465.20
STEG K4.02
RF P3D410