2E muli się
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Kocioł DCG
- Użytkownik
U mnie to był przepływomierz. Przez 3 miesiące się głowiłem i jeździłem po elektrykach i kombinowałem. W końcu podpiąłem przepływomierz od audi i nie było objawów. Koszt części nowej w moim przypadku Bosch to ponad 1000zł w sprzedaży detalicznej. Zamienników brak. Używany na allegro można mieć za 300-500zł. W tym przypadku występuje duża rozbieżność w cenie. Najlepiej podpiąc element z innego auta i sie przejechać żeby nie wydać kilkaset zł a się okaże że to nie ta część.
UWAGA!!! U mnie przez parę kilometrów po założeniu kupionego przepływomierza auto dalej się muliło ale potem jak ręką odjął.
UWAGA!!! U mnie przez parę kilometrów po założeniu kupionego przepływomierza auto dalej się muliło ale potem jak ręką odjął.
- Kocioł DCG
- Użytkownik
Prawdopodobnie został uszkodzony u Ciebie przez niedopowiednio wyregulowaną instalację LPG bo słyszałem o takich przypadkach. U mnie myślę, że przyczyną były zanieczyszczenia jakie mogły się dostać do przepływomierza przez zbyt słabą filtrację filtra stożkowego. Mimo, że to produkt K&N to myślę, że jednak trochę więcej syfu przepuszcza.