dobijanie kół do nadkola
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
dobijanie kół do nadkola
Witam, mam golfa gt który miał fabrcznie felgi 17'' et54. Zamieniłem te felgi na 17'' ale et 40. Myślałem że nie będzie problemu bo w poprzednim golfie miałem fele et35 i było ok. Ale po założeniu tych et40 koło dobija mi o nadkole ponieważ one wystają. W poprzednim aucie nie było tego problemu bo nie był obniżony a mój nowy gt jest obniżony przez co jest mały prześwit pomięzy oponą a nadkolem. Zmieniłem już zawieszenie na sportowe bilstein żeby go troche utwardzić i problem rozwiązał się tylok częsciowo bo jak jade w 2-3 osoby to jest spoko ale jak już wsiądą 4 albo 5 to znowu mi dobija... Może miał ktoś podobny problem? może ktoś wie co by tu zrobić żeby schować troche to koło?? teraz mam opony o szerokości 225 może jak założe np 215 to nie będą tak wystawać? Felg zmieniać nie chce bo tak mi się podobają że na żadne inne nie zamienie więc to odpada. Pozdrawiam i czekam na jakieś odp
-
- Mały gagatek
- Kontakt: