jak odłączy "szafe" to rozłoży aku , bo wtedy alternator nie ma wzbudzenia (kontrolka) - tzn ma , ale po osiągnięciu jakiś 6-7 tys obrotówCorvax pisze:dogadać sie z ojcem - chyba że nie masz prawka
Skoro nie zalezy Ci na tym żeby pokazywał predkośc to odłacz szafe i tyle.
mk3 jak odlaczyc impulsator od licznika WAZNE!!!!!!!1
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
byłem młody , ale nie miałem takich zapędów , bo zanim zrobiłem prawko to ponad rok składałem sobie auto z mozołem i to była większa przyjemność niż zapierniczyć ojcu kluczyki (a to auto to Trabant , z tym że wtedy to był wypas , nawet jak miał 15 lat)Bula88 pisze:syncro2 ty nigdy niebyles mlody?? i nie chciales ojcu auta zaj***c i sobie pojezdzic??
To MK3 wiec nie ma immo w szafieJAFO pisze:A jeśli immo w desce.....
Jak lubisz adrenaline to sobie pograj w NFS, a autem zacznij jeździć jak zrobisz prawko - nie mówie tego jako stary zgred, bo prawko to tylko kwitek - kierowcy z Ciebie nie zrobi. do jezdzenia potrzeba 2 rzeczy - doświadczenia i zdrowego rozsądku - widze że brakuje Ci obu tych rzeczy - i bez urazyBula88 pisze:wiem ze to basrdzo glupie jezdzic bez kwitow ale coz, tak to juz jest. mam taka nature, lubie adrenaline. to co odlaczyc??
Pozdor
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
Corvax | A4 1.8tQ BEX | MK7 Alltrack 1.8TSI CJSB
- Bula88
- Forum Master

- Kontakt:
Corvax i syncro2 wiem, ze zle robie, moj ojciec jest od 25 lat zawodowym kierowca i sam twierdzi ze dobrze jezdze ale nie daje mi fury od tak sobie zebym sobiepolatal na miescie, a miesto male bo 5 tys mieszkancow. jest to bardzo nie odpowiedzialne ze sobie jezdze bez prawka bo za to moze byc ladene sranie. wiem o wystzskim ale takie jest zycie