Mam problem , auto stało na deszczu z jakąś 1h 1.5 ruszyłem wł światła i tylnią szybę przejechałem z 1 km i zgasły mi kontrolki wszystkie tablicy bezpiecznik poleciał , co to może być bo auto mam od nie dawna gdzie szukać przeyczyny dodam że nie mam z tyłu tego plastiku i lampek na rejestracje bo mi go za..... czy woda jak dostała się na styk mogła zrobić zwarcie mało prawopodobne a może coś zalewa
Drugi problem to nie mam oświetlenia nawiewu i wskażników świateł
Trzeci zaś nie palą mi się wsteczne proszę pomóżcie bo chce jak najszybciej usunąć te usterki bo jadę nie długo w długą trasę
Zgasły mi kontrolki zegarów, nie palą się kontrolki nawiewu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Zgasły mi kontrolki zegarów, nie palą się kontrolki nawiewu
Ostatnio zmieniony czw lip 24, 2008 23:18 przez grandi, łącznie zmieniany 2 razy.
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
H2O zwarcia napewno nie zrobi
[ Dodano: 24 Lip 2008 22:59 ]
co do św. cofania sprawdz czujnik w skrzyni
[ Dodano: 24 Lip 2008 23:02 ]
co do oswietlenia wskaznikow itd. to jesli zarowki byly zmeczone to nawet jak pierdniesz to koniec oswietlenia
[ Dodano: 24 Lip 2008 22:59 ]
co do św. cofania sprawdz czujnik w skrzyni
[ Dodano: 24 Lip 2008 23:02 ]
co do oswietlenia wskaznikow itd. to jesli zarowki byly zmeczone to nawet jak pierdniesz to koniec oswietlenia
jak robisz już coś złego,to rób to dobrze
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
LAUNCH X431,VCDS 11.11.5,VAG-TACHO 2.5,VAGDashCAN 5.29,AUTO-COM,OP-COM
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Nie mam tego platiku i żaróek mam sam styk schowany w klapienorek111 pisze:co do oswietlenia wskaznikow itd. to jesli zarowki byly zmeczone to nawet jak pierdniesz to koniec oswietlenia
Fotka
http://img377.imageshack.us/my.php?imag ... 539tp6.jpg
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...