MK3 GTI Edytion By MiChaOs -> ABF TURBO
Moderator: G0 Karcio
ja nie wiem, 0.4 bara i opaski spadają?? co tam masz??MiChAoS pisze:NIE BYL HAMOWANY BO SPADAJA OPASKI I ZLACZKI, BYLY 3 PROBY I ZA KAZDYM RAZEM OPASKA JAKAS SPADAŁA, UDA MI SIE POSPAWAC DO KONCA TYGODNIA TO JADE NA STROJENIE I HAMOWNIA... Dzisiaj bylem , rozmawialem z Bartkiem i samochod jeszcze niejest wystrojony, tzn jest tylko zrobiony zebym mogl nim troche pojezdzic i zrobic dolot bo ucieka doladowanie opaskami i spadaja...
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
nom spadaja co ja na to poradze, normalnie zlaczki jak widac na foto tylko ze troche ich jest... ostatnio wczoraj mi spadla doladowanie 0,4 - 0,5 wskazowka leciutko nad 0,4 ale nizej niz 0,5bara obecnie i mi spadla, postoj na przystanku kluczyk 7-demeczka poprawka kolanka skrecenie opaski i polecialem dalej ojj bedzie grubiej bedzie zreszta w przyszlym tyg sie okaze, tylko dolocik ogarne dobre zlaczki i opaski grube jak pokazal cowboy wczoraj poprawiamlem a juz dzisija widzialem ze sie powoli zsuwa i jutro bede musial porawic znowu... nic ciekawrgo niemam dzisiaj wlasnie wrocilem z miasta jakies pol godziny temu start z 3tys bieg 1 i 2 i mielenie kapcia 17" a wszystko sie zaczyna dziac dopiero jak przekrocze te 3000obr, ale tak jak mowie on jezdzi bo jezdzi sobie... narazie sobie spokojnie smigam czasmi depne ale czasami codziennie 80 - 100KM robie wiec do przyszlego tyg sie dotrze wszsytko i bedzie mozna stroic na pelnym docelowym doladowaniu...
Zrszta dzisiaj kolega tez zarejstrowany na forum dalem mu sie przejechac moze napisze wrazenia
Zrszta dzisiaj kolega tez zarejstrowany na forum dalem mu sie przejechac moze napisze wrazenia
Ostatnio zmieniony pt lip 25, 2008 01:43 przez MiChAoS, łącznie zmieniany 4 razy.
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Witam towarzystwo serdecznie
Powiem wam tak siede troszke w tym projekcie np wypad po turbinke do krosna czy inne bajery ale nie bede sie z tym rozpisywal
Co do tego ze dolot sie rozczepia mozecie wiezyc i nie wiezyc to jest wasza sprawa
W kazdym razie dzis mialem przyjemnosc sobie troszke polatac ta besita
Wrazenia??Bezcenne
Powiem tak na siedeniu pasazera nie czuc tego tak bardzo ale jak sie wsiadlo za kolko to opad szczeki mozna powiedziec naprawde od 3000tys to sie robi jak samolot
Powiem wam tak siede troszke w tym projekcie np wypad po turbinke do krosna czy inne bajery ale nie bede sie z tym rozpisywal
Co do tego ze dolot sie rozczepia mozecie wiezyc i nie wiezyc to jest wasza sprawa
W kazdym razie dzis mialem przyjemnosc sobie troszke polatac ta besita
Wrazenia??Bezcenne
Powiem tak na siedeniu pasazera nie czuc tego tak bardzo ale jak sie wsiadlo za kolko to opad szczeki mozna powiedziec naprawde od 3000tys to sie robi jak samolot
[url=http://www.vwgolf.waw.pl][img]http://http://www.vwgolf.waw.pl/forum/images/signatures/1309761701480b3a6967f90.jpg[/img][/url]