posiadam od nie dawna golfa 1.6. Spala mi 8-9l benzyny. Chcialbym założyć gas ale......
bierze olej 1l na 3tys km - przyczyny jeszcze nie ustalilem i nie wiem jak sie do tego zabrac. na liczniku ma 155tys ale pewnie przekrecony o setke. po 2 mam problem ze skaczącymi obrotami do tego stopnia ze potrafi gasnac na skrzyzowaniu. prosze o pomoc!!!! jak sprawdzic faktyczny stan silnika by ocenic czy jest sens zakladania LPG. PROSIŁBYM O ODP NAJCHETNIEJ NA artur8811@op.pl
Bierze olej , problem z obrotami
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Bierze olej , problem z obrotami
Ostatnio zmieniony pn lip 21, 2008 23:55 przez arturd850621, łącznie zmieniany 1 raz.
Takie objawy daje m.inn. zasyfiona przepustnica.arturd850621 pisze:mam problem ze skaczącymi obrotami do tego stopnia ze potrafi gasnac na skrzyzowaniu
Bierze olej - nie zakładaj gazu, będzie tylko gorzej (poczytaj wypowiedzi w dziale LPG)
jak sprawdzic faktyczny stan silnika? Większość serwisów ma odpowiednią aparaturę diagnostyczną. Na oko można powiedzieć że "silnik spala olej"... :green_fuck:
majki