MK3 GTI Edytion By MiChaOs -> ABF TURBO
Moderator: G0 Karcio
Gratuluje wykonałeś kawał dobrej roboty jestem pod wrażeniem
VAG-CZEWA.PL Admin
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
MK4 VR6 4x4 AQP
mk4 VR6 4motion AQP, Toledo II VR5 AGZ, bo świat kręci sie za szybko żeby jeździć wolno
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
AD6dziaki dzieki...
djtomna filmikach motor wyraznie chodzi nie rowno dlatego ze pekl mi przowd podcisnieniowy do komputera i niema podcisnienia jak go przydkam palcem to juz chodzi rowniutko... jutro musze podjechac kupic przewodzik i wymienic
djtomna filmikach motor wyraznie chodzi nie rowno dlatego ze pekl mi przowd podcisnieniowy do komputera i niema podcisnienia jak go przydkam palcem to juz chodzi rowniutko... jutro musze podjechac kupic przewodzik i wymienic
Ostatnio zmieniony ndz lip 20, 2008 10:33 przez MiChAoS, łącznie zmieniany 2 razy.
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
jeszcze nie, bo mam dolot skrecony na opaskach i jak go hamowoali to za kazdym razem (3 proby) po przekroczeniu 3tys obr opaski puszczaly a doladowanie w sumie nie duze 0,4 bara, na wiekszym nawet juz nie probowali w tym tygodniu bede sie staral pospawac dolocik
Ostatnio zmieniony ndz lip 20, 2008 10:36 przez MiChAoS, łącznie zmieniany 1 raz.
MiChAoS, kup obejmy GBS
http://www.allegro.pl/item400871084_opa ... ktura.html
ale na końcach rur i tak muszą być zgrubienia
http://www.allegro.pl/item400871084_opa ... ktura.html
ale na końcach rur i tak muszą być zgrubienia
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
widze ze coraz wiecej 16v t, zastanawiam sie dlaczeg wystrojenie na ecu master a nie na fabrycznym ecu, da sie przeciez... i to duzo lepiej
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
- MiChAoS
- Forum Master
- Kontakt:
kojot 49, pczerniej no troche czasu, wysilku i nerwow czasami mnie to kosztowalo ale cos za cos juz z gorki zostala kosmetyka... aha i jeszcze dzisiaj dzwonilem to za tydzien / dwa jak juz troche pojezdze na tej mapie to mam oddac samochod i jeszcze poprawia mi mapy na pikus bo moil ze jeszcze jest troche do wycigniecia
cowboy mam taka opaske na przepustnicy, i tez myslalem sobie ze podjade i kupie tych opasek i poskrecam ale jak zaczelem liczyc ile bym ich potrzebowal i mnozyc mniewiecej 5-6zl to sobie odpuscilem bo troche tych zlaczek jest ale juz sie uwowilem z gosciem we wtorem mam podjecha obluka sobie i mi zrobi, jeszcze tylko musze sobie kupic niebieskie zlaczki i te opaski, a jak ktos by potrzebowal to te opaski mozna kupic w Warszawie na Woli...
evolution hmm tego to ja niewiem nie znam sie na tym oddalem i odebralem
cowboy mam taka opaske na przepustnicy, i tez myslalem sobie ze podjade i kupie tych opasek i poskrecam ale jak zaczelem liczyc ile bym ich potrzebowal i mnozyc mniewiecej 5-6zl to sobie odpuscilem bo troche tych zlaczek jest ale juz sie uwowilem z gosciem we wtorem mam podjecha obluka sobie i mi zrobi, jeszcze tylko musze sobie kupic niebieskie zlaczki i te opaski, a jak ktos by potrzebowal to te opaski mozna kupic w Warszawie na Woli...
evolution hmm tego to ja niewiem nie znam sie na tym oddalem i odebralem