POdłączenia wzmacniacza
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
POdłączenia wzmacniacza
Witam wszystkich!! Kupiłem wzmacniacz ALPHARD MOSFET 600 WATT model MF-2s i mam radyjko kenwooda z wyjsciem na wzmacniacz typu RCA. Chce to podłączyc bod suba i tu sie zaczyna problem. Na wzmacniaczu są 3 wejsca z zalinania i podłączam plus do plusowego i minus czyli mase i zostaje jakas wtyczka oznaczona w instrukcji "remowe" i zostawiłem ją bez podłączenia. Podłączyłem tez kable czincze z radia do wzmacha i wzmacniacz niechce działac. Nawet sie dioda niezapaliła i teraz niewiecz czy wzmacniacz jest zepsuty( a był zakupiony nowy) czy wyjscie "remowe" musi byc podcoś podpnięte.Sorki ze to troche zakręcone ale jakos wyszło. Pozdrawiam
- TUTENHAMON
- Forumowy spamer :)
- Dawca_Nerek
- Forum Master
- TUTENHAMON
powinny byc gumowe zaslepki w przegrodzie komory silnika, tedy dajesz kabel zasilajacy. Zasilanie powinienas prowadzic jedna strona samochodu a syg. audio druga strona, zeby nie bylo zaklucen. Co do prowadzenia kabli to trzeba je pociagnac pod tapicerką. Minus od wzmacniacza dajemy pod karoserie i juz, szafa gra
http://misza1982.digart.pl
www.fotomisza.yoyo.pl
moje wypociny :)
www.fotomisza.yoyo.pl
moje wypociny :)
- TUTENHAMON