wsteczny wyskakuje
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- ...radek...
- Użytkownik
wsteczny wyskakuje
witam. juz gdzies wczesniej pisalem, ze mam problem ze wstecznym biegiem. do tej pory moglem jezdzic, no ale teraz to juz tragedia... jak wrzuce wsteczny to strasznie wyje (rzęzi) i na dodatek wyskakuje. nie mowiac juz o cofaniu pod gore-od razu wyskakuje. co to moze byc??? oddac do mechanika i niech sprawdzi czy od razu rozgladac sie za uzywana skrzynia??? autko to mk3 z 1996r. 1.8GL-moze od innego modelu podejdzie?
- d.milas
- Użytkownik
- Kontakt:
Mam podobny problem, wczesniej koledzy odpowiedzieli i okazalo sie racja, zebatka. Pewnie masz to samo polamane zeby. Raczej robic sie nie oplaca a lepiej jakas uzywka. Ja na wstecznym delikatnie jezdze i nie zmieniam skrzyni dla samego wstecznego... jak wyskakuje przy cofaniu to trzymam drazek i powoli sobie cofam.
"Jak kraść to miliony, jak "kochać" to księżniczki, jak auto to VW!"
Cały MK3 1.8 i MK3 GTI na czesci:
Pisać na gg, pw ;-)
Cały MK3 1.8 i MK3 GTI na czesci:
Pisać na gg, pw ;-)
- ...radek...
- Użytkownik
tez tak jezdilem do tej pory, ale juz nie da rady. na razie patrzylem za uzywka na allegro i ceny kosmos 500-700zl. i jeszcze nie wiadomo na jaka sie trafi. wyczytalem na forum, ktos mial podobny problem i wymienil jakies lozysko(nie znam sie za bardzo na tym) i pomoglo. mozliwe, ze u mnie jest to samo?