Czy warto kupować przepustnice na allegro
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- bibi466
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
Czy warto kupować przepustnice na allegro
Witam mam pytanko czy ktoś z was może kupował przepustnice na allegro. Bo zauważyłem ze da sie je kupić juz za 250 zł. Tylko obawiam się o ich jakość i trwałość. Bo moja przepustnica powoli domaga się wymiany bo obroty mi falują i czasami się zacinają. A czyszczenie i adaptacja niewiele pomaga. Bedę wdzięczny za wasze opinie
Ostatnio zmieniony wt lip 15, 2008 19:01 przez bibi466, łącznie zmieniany 2 razy.
Witam chciałbym ponowic temat ,na allegro sa przepustnice firmy :
JP-Group
tutaj
VIKA
tutaj
GETZ
tutaj
Sa tez nowe oryginały firmy VDO tutaj ale są po 950 zł
Musze wymienic ,czyszczenie i adaptacja nieprzynosi juz na długo rezultatu (czesto gasnie ,obroty faluja ,przepustnica ma juz 200kkm),moze ktoś wymieniał na te firmy ,wie cos na temat tych firm ,prosze o radę .!!!
[ Dodano: 05 Cze 2009 16:09 ]
czy naprawde nikt nic nie wie na temat tych firm ?widze na allegro ,ze co jakiś czas kilka osób kupuje ,nikt z tego forum????
JP-Group
tutaj
VIKA
tutaj
GETZ
tutaj
Sa tez nowe oryginały firmy VDO tutaj ale są po 950 zł
Musze wymienic ,czyszczenie i adaptacja nieprzynosi juz na długo rezultatu (czesto gasnie ,obroty faluja ,przepustnica ma juz 200kkm),moze ktoś wymieniał na te firmy ,wie cos na temat tych firm ,prosze o radę .!!!
[ Dodano: 05 Cze 2009 16:09 ]
czy naprawde nikt nic nie wie na temat tych firm ?widze na allegro ,ze co jakiś czas kilka osób kupuje ,nikt z tego forum????