raczej nie bo ja dokrecałem koło to sie nie przemieszcziało wzgledem auta. niewiem co to??? pukanie jest tylko jak jade sam i jest odciążony, wkur.... mnie to maksymalnie słychac cos jakby u góry w tylnym lewym kołe. poduszka czy jakias inna czesć, pomóżcie pzdr aha dodam ze pukanie sie nasilało, pierw było takie ciche , lecz teraz to mi troche hałasuje.
pukanie w lewym tylnym kole bez obciążenia
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
przemas1983
- Mały gagatek

- Kontakt:
pukanie w lewym tylnym kole bez obciążenia
wiec tak byłem u mechanika i wymieniłem amorki bo miałem juz całkiem zużyte. wazne było głownie to czy te pukanie sie skonczy lecz jednak nie
!!! tuleje metalowo gumowe
raczej nie bo ja dokrecałem koło to sie nie przemieszcziało wzgledem auta. niewiem co to??? pukanie jest tylko jak jade sam i jest odciążony, wkur.... mnie to maksymalnie słychac cos jakby u góry w tylnym lewym kołe. poduszka czy jakias inna czesć, pomóżcie pzdr aha dodam ze pukanie sie nasilało, pierw było takie ciche , lecz teraz to mi troche hałasuje.](./images/smilies/eusa_wall.gif)
raczej nie bo ja dokrecałem koło to sie nie przemieszcziało wzgledem auta. niewiem co to??? pukanie jest tylko jak jade sam i jest odciążony, wkur.... mnie to maksymalnie słychac cos jakby u góry w tylnym lewym kołe. poduszka czy jakias inna czesć, pomóżcie pzdr aha dodam ze pukanie sie nasilało, pierw było takie ciche , lecz teraz to mi troche hałasuje.
w tylnej kolumnie jest nie tylko jedna ale 2 stożkowe gumy i samo podparcie spręzyny więc bez problemu mozna wyjąc kolumnę chwilka roboty i sprawdzić w jakim stanie sa te części gumowe a dodam ze np nie dokręcony talerz kolumny powoduje luz i w konsekwencji (stuki )przemas1983 pisze: poduszka czy jakias inna czesć
-
przemas1983
- Mały gagatek

- Kontakt:
..
mysle ze to moze byc cos ze sprezyną u góry bo jak jest obciazony 4 osoby to nic niepuka!!! aha patrzyłem na cały amorek ze sprezyna to wszystko było cacy
Ostatnio zmieniony wt lip 15, 2008 19:05 przez przemas1983, łącznie zmieniany 1 raz.
-
przemas1983
- Mały gagatek

- Kontakt:
..
tzn. jaki talerz??? dopiero poznaje golfika wiec sie pytam
sa to głuche stuki !!!! nie ostre jak metal o metal
Ostatnio zmieniony wt lip 15, 2008 19:13 przez przemas1983, łącznie zmieniany 1 raz.
to jest to co odkręca )jaszczur ) na 5 fotcetzn. jaki talerz???
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t= ... sc&start=0
Ostatnio zmieniony wt lip 15, 2008 19:21 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
przemas1983
- Mały gagatek

- Kontakt:
...
dziejo to niejest to wszystko było sprawdzane jak wymieniane były amorki. noramlnie juz zielony jestem !!!!
-
przemas1983
- Mały gagatek

- Kontakt:
...
belka i łozyska odpadaja bo sa git. jak nic tam niema wiecej co by wkur..... mi ucho to chyba miałes racje jutro popatrze sobie co to moze byc. pzdr jak to bedzie jakis talerz to masz plusa pzdr
-
przemas1983
- Mały gagatek

- Kontakt:
-
przemas1983
- Mały gagatek

- Kontakt:
..
nie jest to odgłos przy dziurach jak jade jak samochód sie przechyla na lewo to jest mniejsze pukanie jak ma wikszy ciezar ale jak sie przechyla na prawo to słchac głosno jakby cos ze sprezyną bo jest odciazona !!!