Jak zabezpieczyc drzwi ???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Jak zabezpieczyc drzwi ???
Witajcie.
KREW mnie zalewa. Wieczorem zamykam auto na kluczyk. Rano idąc do pracy widze w moim aucie zachlanego menela. To juz drugi tydzień. Nie wiem jak on otwiera mojego Golferka II z 89 roku (3 drzwi), ale zaczyna mnie to draznić !!!
Czy jest jakis sposób na zabezpieczenie drzwi ????
Prosze o pomoc.
KREW mnie zalewa. Wieczorem zamykam auto na kluczyk. Rano idąc do pracy widze w moim aucie zachlanego menela. To juz drugi tydzień. Nie wiem jak on otwiera mojego Golferka II z 89 roku (3 drzwi), ale zaczyna mnie to draznić !!!
Prosze o pomoc.
-
- VW Baron
- Auto: Szukam... i NC700X
Wstaw klamki bez zamkow (nie wiem czy tylne z 5D pasuja) i zaloz central na pilota.
2004 - 2010 był MK3 Variant . . . od 2010 jest Variant służbowy . . .
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
Wykres 1Z seria + R
FAQ - Tempomat za grosze !!!
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- abrams
- VR6 Driver
- Kontakt:
Re: Jak zabezpieczyc drzwi ???
heheh wybacz to troche smieszne.. wiem ze dla Ciebie to tragiczne... ale jak menel daje rade sobie z zamkiem ? nie jestem zwolennikiem ale... ja bymkogan77 pisze:Witajcie.
Prosze o pomoc.

Spawanie plastików PP/ABS/PP-EPDM
Spawanie metodą TIG ALU itp....
Naprawa i montaż dogrzewaczy/pełnych ogrzewań postojowych (webasto,ebersprecher)
Naprawa i montaż dogrzewaczy/pełnych ogrzewań postojowych (webasto,ebersprecher)
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
- abrams
- VR6 Driver
- Kontakt:
tu prawda... ale jest opcja dac na wino innym zeby mu wpi**** ;p lolprezesso pisze:a wtedy to może zrobić coś po złości, uszkodzić auto itp...abrams pisze:heheh wybacz to troche smieszne.. wiem ze dla Ciebie to tragiczne... ale jak menel daje rade sobie z zamkiem ? nie jestem zwolennikiem ale... ja bym
Spawanie plastików PP/ABS/PP-EPDM
- 18damian18
- Mały gagatek
- Kontakt:
Chyba bym zatłukł... A tak obić, żeby karetką zabrali? "Pijany był, agresywny, radio chciał ukraść - jak przyłapałem to chciał mnie bić..." - każdy sąd uwierzy. Osobiście chyba bym zatłukł...
Na poważnie to może zamki juz masz do kitu? Stary polonez ojca otwiera się wkrętakiem, taki są bembenki wychechłane.
W takich rocznikach to prawdopodobne - wtedy wymiana kompletu bembenków i po kłopocie. Swoją drogą - ile kosztuje taki komplecik? Orientuje się ktoś?
Na poważnie to może zamki juz masz do kitu? Stary polonez ojca otwiera się wkrętakiem, taki są bembenki wychechłane.