Podłaczenie przepływomierza Pomożcie
Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP
Podłaczenie przepływomierza Pomożcie
Witam, już od jakiegos czasu mam problem z podłaczeniem przepływomierza. Najpierw kupiłem na 5 kabli a okazało się że mam na 4 Mało tego pojechałem wczoraj kupiłem taki na 4, tylko że teraz nie pasują mi kolory kabli. Ten kupiony ma takie kolory:
czarny,czerwono niebieski, brązowo niebieski, żółto brązowy.
A w aucie mam takie kolory:
czerwono niebieski, brązowo niebieski, niebieski, brązowy
Proszę poóżcie bo już nie wiem co mam robic, 2 przepływka i dalej nie mogę podłączyc
czarny,czerwono niebieski, brązowo niebieski, żółto brązowy.
A w aucie mam takie kolory:
czerwono niebieski, brązowo niebieski, niebieski, brązowy
Proszę poóżcie bo już nie wiem co mam robic, 2 przepływka i dalej nie mogę podłączyc
ale jak przeplywomeirz ma kolory? przeciez on kabli nie ma.. cos dziwne! przeciesz masz wtyczke kupujesz na 4 lub 6 pinów i wtykasz i tyle
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
auto kupiłem z odciętym przepływomierzem i wtyczki też nie było(została obcięta w niemczech chyba) zostały tylko kable. wczoraj pojechałem po przepływke i koles nie miał też wtyczki i teraz nie wiem jak podłaczyc.
auto jest 97rok(4 PINY), w aucie mam takie kolory czerwono niebieski, brązowo niebieski, niebieski, brązowy. Te co podałem wczesniej to zobaczyłem w passku jakie są, myślałem że takie same bedą i na luzie podepne a tu zonk
dzieki za pomoc
auto jest 97rok(4 PINY), w aucie mam takie kolory czerwono niebieski, brązowo niebieski, niebieski, brązowy. Te co podałem wczesniej to zobaczyłem w passku jakie są, myślałem że takie same bedą i na luzie podepne a tu zonk
dzieki za pomoc
czy mógł by ktos kto ma vr'a na 4 piny zobaczyc tylko jakie ma kolory i mi napisac?? od przodu auta jaki jest 1 kolor,2,3,4. chciałem jechac do elektryka ale jak on to podłaczy jak mam tylko 4 kable pod maska. Czy da rade jakos sprawdzic który gdzie ma isc??
[ Dodano: 14 Lip 2008 21:22 ]
byłem dzisiaj u elektryka i jutro auto idzie do elektryka. Tylko mam jeszcze jedno pytanie czy do golfa z 97 roku idzie przepływomierz ten z gorącym drutem czy nie??( ja mam w srodku połowe z plastiku a pół z aluminium i w srodku jakas blaszke. Bo nie wiem szymon cos o tym pisał. Ja mam przepływke z symbolem A z 95r chyba. Golf jest z lutego 97.
[ Dodano: 14 Lip 2008 21:22 ]
byłem dzisiaj u elektryka i jutro auto idzie do elektryka. Tylko mam jeszcze jedno pytanie czy do golfa z 97 roku idzie przepływomierz ten z gorącym drutem czy nie??( ja mam w srodku połowe z plastiku a pół z aluminium i w srodku jakas blaszke. Bo nie wiem szymon cos o tym pisał. Ja mam przepływke z symbolem A z 95r chyba. Golf jest z lutego 97.
Ostatnio zmieniony pn lip 14, 2008 21:25 przez mlodyvrr, łącznie zmieniany 2 razy.
a propo przeplywomierza... ostatnio jezdzilem z odlaczonym przeplywomierzem i musze powiedziec ze chodzil lepiej niz z podlaczonym... w zasadzie jakie sa objawy jak przeplywomierz sie zrypie? bez przeplywomierza powinien chodzic gorzej i miec mula? wie ktos cos na ten temat?
Irecq moje mk2 http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=245662&postdays=0&postorder=asc&start=15