[youtube][/youtube]
dzięki panowie za foto i filma

Moderator: G0 Karcio
Szerokos z tego co pamietam to przod i tyl 8 cali ale tylna belka jest od mk3 czyli wychodzi tak jak by bylo 9Przemo_vw pisze:Ale kocur, jest czym przycierać. Takie pytanie jaka szerokosc maja tylne felgi i jakie et ? Ranty zaklepane ?
pozdr
Dzieki za odpowiedz. Mam ten sam problem, tył u mnie RSL 8,5Jx15H2 ET15 opona 195/45/15 ranty nie zaklepane szura jak nie wiem. Teraz nie wiem czy same zaklepanie cos da czy odrazu brać sie za wyciaganie, a gwint jest troche za miekkiSzerokos z tego co pamietam to przod i tyl 8 cali ale tylna belka jest od mk3 czyli wychodzi tak jak by bylo 9Ranty nie zaklepane i szoruja z tylu jak glupie
Przemo_vw pisze:Dzieki za odpowiedz. Mam ten sam problem, tył u mnie RSL 8,5Jx15H2 ET15 opona 195/45/15 ranty nie zaklepane szura jak nie wiem. Teraz nie wiem czy same zaklepanie cos da czy odrazu brać sie za wyciaganie, a gwint jest troche za miekkiSzerokos z tego co pamietam to przod i tyl 8 cali ale tylna belka jest od mk3 czyli wychodzi tak jak by bylo 9Ranty nie zaklepane i szoruja z tylu jak glupie
Sorry za OT
pczerniej, przednie kierunki szprejem malowane ?
założę jak jak tylko skończę drzwi malować itp tak do VW-MANIA chce sie wyrobićrejden123 pisze:A kiedy zmiana lusterek?
dokładnie są szprejowane ale już mam w domku inne ciemne kierunkiPrzemo_vw pisze:pczerniej, przednie kierunki szprejem malowane ?
dokładnie z gwintem trzeba coś wymyślić żeby go utwardzić bo troszku przycierakkkubek pisze:Przemek bedzie zakladal cos tam na gwint zeby nie byl taki miekki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości