wzrastajace obroty silnika
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Użytkownik
wzrastajace obroty silnika
mam taki problem w moim autku podczas jazdy gdy silnik jest juz cieply wzrastaja mi obroty tak do 1100 tak jakby chodil na ssaniu zima, niewiem czego jest to przyczyna podejrzewam ze czujnik temperatury cieczy. niedzieje sie tak zawsze czasami ale ostatnio coraz czesciej silnik to 1.9 tdi axr pompowtrysk prosze o wasze rady i opinie
u mnie jak był walniety to poza błędem na wyświetlaczu i w kompie nic się nie działo, ale wzrost obrotów to napewno jest nienormalnegolfmaniac22 pisze:podejrzewam ze czujnik temperatury cieczy
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
PL
Nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
-
- Użytkownik
to samo miałem tylko obroty u mnie nie wzrastały a po wymianie czujnika już się nie zapala błąd i nie ma tego efektu że ta kontrolka od świec się dłużej pali, wymień czujnik koszt około 30 zlgolfmaniac22 pisze:podgrzewa swiece tak jak zima czyli dosc dlugo
Ostatnio zmieniony sob lip 05, 2008 21:53 przez Kulon, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeżeli miewasz problemy z kobietami, to miej na uwadze to, że z problemami trzeba się czasem przespać.
PL
PL
-
- Użytkownik
ja kupiłem od tego sprzedawcy z allegro http://www.allegro.pl/item390659732_ory ... da_vw.html
za 30 zł orginał VW, ten w linku to chyba inny jest ale jak się jego zapytasz to wystawi Ci odpowidnią aukcje albo każe zalicytować tą a wyśle Ci odpowiedni, filtry też łykam od niego MANN-a
za 30 zł orginał VW, ten w linku to chyba inny jest ale jak się jego zapytasz to wystawi Ci odpowidnią aukcje albo każe zalicytować tą a wyśle Ci odpowiedni, filtry też łykam od niego MANN-a
Ostatnio zmieniony sob lip 05, 2008 22:03 przez Kulon, łącznie zmieniany 1 raz.
PL
PL