Klapka wlewu paliwa [mk2] - bardzo dziwne
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Klapka wlewu paliwa [mk2] - bardzo dziwne
Witam wszystkich
Stalem sie od niedawna posiadaczem Golfa mk2 silniczek 1.6 PN.... ale nie otym chce pisac
otoz mam prablem bardzo dziwny , kupilem auto i nie mailo kalapki wlewu paliwa (poprostu ktos ja odkrecil) woczraj zakupilem owa klapke przykrecam, zamekam i nie wierze
kalpka jakby byla za mala. Moje pytanie do was w związku tym problemem jest czy VW GOLF mk2 mial rozne rozmiary klapek wlewu paliwa ?? -dodam jeszcze ze mam centralny w aucie (seryjny) i moze dlatego klapka nie pasuje bo nie przystosowana . Jesli ktos wie cos na ten temat prosilbym o male info, zgory dzieki (...)
p0zdro
Stalem sie od niedawna posiadaczem Golfa mk2 silniczek 1.6 PN.... ale nie otym chce pisac
otoz mam prablem bardzo dziwny , kupilem auto i nie mailo kalapki wlewu paliwa (poprostu ktos ja odkrecil) woczraj zakupilem owa klapke przykrecam, zamekam i nie wierze
kalpka jakby byla za mala. Moje pytanie do was w związku tym problemem jest czy VW GOLF mk2 mial rozne rozmiary klapek wlewu paliwa ?? -dodam jeszcze ze mam centralny w aucie (seryjny) i moze dlatego klapka nie pasuje bo nie przystosowana . Jesli ktos wie cos na ten temat prosilbym o male info, zgory dzieki (...)
p0zdro
-=[ Volkswagen Golf II 1.6 PN ]=-
- hellweaver
- Mały gagatek
- Kontakt:
klapka jest zamykana poprzez centralny zamek. Czy aby nie ma tam żadnej regulacji ? Z ciekawości rano rzuce okiem i dodam do posta spostrzeżeniabodzio_j pisze:Klapka od korka paliwa nie jest w żaden sposób zamykana (klucz, central chyba też nie) więc nie ma to chyba związku z zamkiem.Luz jakiś być musi coby dało się ją otworzyć i dostać do korka-korek ma zamek i to jest zabezpieczenie.
Pozdro
bodzio_j
P.S. Może się mylę...
[url=http://imageshack.us][img]http://img160.imageshack.us/img160/4043/img6ga.jpg[/img][/url]
.... u mnie to jest tak seryjnie powina byc klapka z takim (chyba bolcem), ktory po zamknieciu klapki chowa sie w takiej dziorce (znadjdujace sie we wglebieniu wlewu) ... auta bez cz maja taki gumowy odbojnik zamiast tej dziorki i teraz nie wiem, byc moze jak sie ma centralny to klapka jest wieksza zrobie fotki i wrzoce, obadacie sprawe byc moze tak musi byc ale jak na moje oko to troche za duza szpra jest jest dookola
p0zdro
p0zdro
-=[ Volkswagen Golf II 1.6 PN ]=-