[mk3] Czy było seryjne czarne wnętrze w mk3?
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
- matti_vw
- Użytkownik
- Kontakt:
[mk3] Czy było seryjne czarne wnętrze w mk3?
Witam. Mam pytanie do znawców. Czy wyszła jakaś wersja golfa mk3 z seryjnym czarnym środkiem to znaczy z czarnymi plastikami, słupkami, daszkami przeciwsłonecznymi i podsufitką? Pytam bo ostatnio, po zapoznaniu się z seatem cupra, naszła mnie ochota spróbowania czegoś takiego, tylko pod warunkiem że coś takiego istniało już po wyjściu z fabryki, jak np. w GTI II.
Ostatnio zmieniony sob cze 21, 2008 21:06 przez matti_vw, łącznie zmieniany 1 raz.
matti_vw, oczywiście, że były czarne słupki.
W jednej jedynej wersji COLOUR CONCEPT mam takowe
Chyba, że jak kolega pisze może w 20jahre ze skórami też były
Podsufitek czarnych niestety nie było.
Daszki możesz z cabrio zaadoptować bo były czarne
Moje auto będzie szło na części w przeciągu miesiąca, więc można się nastawić na zakup, tylko że pewnie masz 3D więc lipa w tym przypadku
Kupno czarnych słupków graniczy z cudem, jest to praktycznie niespotykane, ze względu na bardzo małą ilość rozbitych Colour Conceptów
Foto jak to wygląda:
W jednej jedynej wersji COLOUR CONCEPT mam takowe
Chyba, że jak kolega pisze może w 20jahre ze skórami też były
Podsufitek czarnych niestety nie było.
Daszki możesz z cabrio zaadoptować bo były czarne
Moje auto będzie szło na części w przeciągu miesiąca, więc można się nastawić na zakup, tylko że pewnie masz 3D więc lipa w tym przypadku
Kupno czarnych słupków graniczy z cudem, jest to praktycznie niespotykane, ze względu na bardzo małą ilość rozbitych Colour Conceptów
Foto jak to wygląda:
Ostatnio zmieniony ndz cze 22, 2008 01:55 przez Rafit, łącznie zmieniany 11 razy.
- BLIND
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
w 20 jahre są jasne słupki..:VoyteQ:.. pisze:były czarne plastiki w golfie 3 gti 20 jahre w wersji z skórzaną tapicerką
dokładnieRafit pisze:W jednej jedynej wersji COLOUR CONCEPT mam takowe
Ex Mk3: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=161&t=91211
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
Ex 20 Jahre GTI TDI by BLIND: http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f= ... 4#p5543644
- matti_vw
- Użytkownik
- Kontakt:
O właśnie o to chodziło. Nie wiedziałem skąd wziąć daszki. Czyli z cabrio jest jednak jakaś szansaRafit pisze:Daszki możesz z cabrio zaadoptować bo były czarne
No fakt mam 3D :/, ale te słupki mam zamiar pomalować tak jak kumpel zrobił w leonie i jest godnie w ogóle nie widać różnicy. Jedyne co by mnie interesowało czarne a powinno pasować z 5D do mnie to te słupki środkowe z tym przesuwakiem na pasy.Rafit pisze:tylko że pewnie masz 3D więc lipa w tym przypadku
Rączki czarne i lampka podejdą z passata b3, a podsufitka chyba do tapicera.
Ostatnio zmieniony ndz cze 22, 2008 12:08 przez matti_vw, łącznie zmieniany 2 razy.
ja mam w edit2 w 20 jahre zapraszam do teamtu podsufitek nie bylo czarnych a przeciwsloneczne daszki pasuja od cabrio mk3 lampa czarna pasuje od passata b3(wersja bez szybra) raczki tak samo
viewtopic.php?t=339368" onclick="window.open(this.href);return false; Paszur B4 US - Low n Slow
viewtopic.php?t=132242" onclick="window.open(this.href);return false; 20 Jahre oem+
viewtopic.php?t=132242" onclick="window.open(this.href);return false; 20 Jahre oem+