Golfik widzę że też został ładnie przyozdobiony

Gratki

Jak cos nowego kupisz to żonka będzie nim śmigała??

czy może jakieś grubsze mody poleca na 200+

Moderator: G0 Karcio
chyba nie bede modził, tylko Olimpia bedzie nim smigać... tym bardziej że pomyślne testy przeszła navigacja na Sony Ericsson P1iMatijas pisze: Jak cos nowego kupisz to żonka będzie nim śmigała??
czy może jakieś grubsze mody poleca na 200+![]()
hmmm to jak juz benzynka to moze by *#cenzura#* jakas 5.7L V8 np C5hyba nie bede modził, tylko Olimpia bedzie nim smigać... tym bardziej że pomyślne testy przeszła navigacja na Sony Ericsson P1i
a ja poskładam kasiory i w lutym, marcu wybiore sie po jakąś benzynke za ocean w serii ma być minimum 200KM
taki mam pomysł na teraz ale to sie moze 5 razy zmienić
a tam HEMI, jak rama to tylko 8,3 z VIPERAMatijas pisze:Albo wczesniej wspomniany Ram Hemi![]()
![]()
![]()
a ja mam nadzieję ze Cowboy pozostanie przy jakims niemieckim sprzecie a nie jakies bzdety zza oceanuNiemiec pisze:a tam HEMI, jak rama to tylko 8,3 z VIPERAMatijas pisze:Albo wczesniej wspomniany Ram Hemi![]()
![]()
![]()
Tu gość odemnie ma do sprzedania http://moto.allegro.pl/item385068591_do ... 004r_.html
w zasadzie to wszystko jest zebrane na pierwszej stroniew koncu sie zawzialem i przeczytalem caly twoj opis, 3 dni mi to zajelo![]()
na razie bardzo powoli rozglądam sie za mkIV .. nie jest łatwe znaleźć porządny egzemplarz...mam kilka koncepcji byc moze golfik zostanie dla żonyMatijas pisze:czyżby golfik już nie na sprzedaż?
mysle ze bardzo dobry pomysł, bo fura doinwestowana na maxa, wiadomo co i jak gdzie piszczy:) Jako że furka ładna to i żonce się bęzie dobrze jeździło:)cowboy pisze:mam kilka koncepcji byc moze golfik zostanie dla żony
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości