swap do polo 6n
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
swap do polo 6n
witam! mam zamiar przeszczepic silnik do mojej poloweczki najlepiej od golfaIII 2.0 gti albo od g40 lub 1.6 od polo 75 km... jezeli macie jakies uwagi porady albo inne pomysly to chetnie poczytam i z gory dzieki:)) pozdrawiam
wywalić stary, kupić nalepiej rozbitka całego i cały przeszczep odrazu, zaczepy powinny pasować ale z tym pomęcz uzytkowników forum polo,witam! mam zamiar przeszczepic silnik do mojej poloweczki najlepiej od golfaIII 2.0 gti albo od g40 lub 1.6 od polo 75 km... jezeli macie jakies uwagi porady albo inne pomysly to chetnie poczytam i z gory dzieki:)) pozdrawiam
Była zmodzona ibiza 2e, był swap na ABF, było modzenie ABFa,doszły Schricki 2x268, wywalone na rzecz 276/276, teraz czas na:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=261294
ale to mało więc ;)
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=261294
ale to mało więc ;)
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
dzieki dzieki, jak mozesz to podaj mi moze jeszcze jakas sciezke zebym mogl trafic do forum polo. pozdraiwam VWLCQ pisze:wywalić stary, kupić nalepiej rozbitka całego i cały przeszczep odrazu, zaczepy powinny pasować ale z tym pomęcz uzytkowników forum polo,witam! mam zamiar przeszczepic silnik do mojej poloweczki najlepiej od golfaIII 2.0 gti albo od g40 lub 1.6 od polo 75 km... jezeli macie jakies uwagi porady albo inne pomysly to chetnie poczytam i z gory dzieki:)) pozdrawiam
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
- CSR_GTI
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
co tak nisko mierzysz??? ABF'a swapuj mu pod maske a niekonrado_pn pisze:witam! mam zamiar przeszczepic silnik do mojej poloweczki najlepiej od golfaIII 2.0 gti albo od g40 lub 1.6 od polo 75 km... jezeli macie jakies uwagi porady albo inne pomysly to chetnie poczytam i z gory dzieki:)) pozdrawiam
18K4F inside... RWD car :)