jaki wzmak pod lanzara?
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- FisheR
- ...
- Kontakt:
jaki wzmak pod lanzara?
witam jaki proponujecie wzmacniacz pod subwoofer lanzar max pro 154d?? obecnie mam bossaudio ba2900 ale jest za slaby
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Gadatliwa bestia
Te Velocity mają zła sławę na forach ,bo dużo było na allegro klocków z Niemiec "poserwisowych" i się po prostu sypały (kiedyś sławne GTA200 za 50zł też potłuczone młotkiem z serwisów zachodnich).
Z tanich i mocnych masz Sinuslive 1500 ....wiem Sinuslive to nie najwyższa liga i nawet sam producent nie wie dokładnie ile maja mocy jego wzmacniacze (różne katalogi podają różne moce) ale nie zapominajmy ,że do napędzenia jest Lanzar ............no i nie słyszałem o awariach monoblocków Sinuslive ,ba powiem więcej ludzie ,którzy mieli SL1500 poprzesiadali się na Sl3000 i sobie chwalą .
Z tanich i mocnych masz Sinuslive 1500 ....wiem Sinuslive to nie najwyższa liga i nawet sam producent nie wie dokładnie ile maja mocy jego wzmacniacze (różne katalogi podają różne moce) ale nie zapominajmy ,że do napędzenia jest Lanzar ............no i nie słyszałem o awariach monoblocków Sinuslive ,ba powiem więcej ludzie ,którzy mieli SL1500 poprzesiadali się na Sl3000 i sobie chwalą .
- Kubus20
- VW Baron
- Kontakt:
A ja widzialem awarie Sl3000 na wlasne oczy. Po prostu sie spalil i wcale nie zasilal mocnych subow. Ale trzeba powiedziec, ze zamontowany byl w cudowny sposob. Praktycznie zero chlodzenia...
Żeby nie było, że nie na temat to jeśli w przyszłości zmienisz sub to mogę z czystym sumieniem polecić to: http://www.essa.com.pl/oferta/index.php ... 7&pid=1446
Ten wzmak potrafi już złapać za mordę większość subów...
Yyy a przepraszam jakie ten sub ma cewki
Żeby nie było, że nie na temat to jeśli w przyszłości zmienisz sub to mogę z czystym sumieniem polecić to: http://www.essa.com.pl/oferta/index.php ... 7&pid=1446
Ten wzmak potrafi już złapać za mordę większość subów...
Yyy a przepraszam jakie ten sub ma cewki
Ostatnio zmieniony wt cze 17, 2008 21:25 przez Kubus20, łącznie zmieniany 2 razy.