Potrzebny nr przekaznika
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Potrzebny nr przekaznika
Potrzebuje nr przekaźnika który steruje napięciem iskry na świecy. Byłem z tym w serwisie i mi go tylko naprawili a nie wymienili podobno on był przyczyna nierównej pracy silnika, mówili ze podawal za małe napiecie zamiast 12v to 3v jakos tak. teraz chcialem zamowic nowy zeby miec z tym spokój. Byłbym bardzo wdzieczny za pomoc. Silnik to 2.0 16v z 97r
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
- coś mi się wydaje, że nie ma takiego przekaźnika. Może chodzi o czujnik halla?CZARNY06 pisze:Potrzebuje nr przekaźnika który steruje napięciem iskry na świecy
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
Niewiem dokladnie bo powiedzieli mi w serwisie ze naprawili jakis przekaznik ktory steruje ile pradu ma isc do swiecy, ze niby dawal za malo pradu zamiast 12v to 3v, 5v. Podobno nowy kosztuje w granicach 50zl tak mi powiedziano w serwisie. Ja jestem zielony w tych sprawach wiec prosze o jakas podpowiedz