Kolektor wydechowy z 2.0 8V do 1.8 Rp.
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
- Superbeasto
- Użytkownik
- Kontakt:
- Superbeasto
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
raczej o coś takiego się rozchodzi...
http://moto.allegro.pl/item380024791_so ... f_iii.html
[ Dodano: 19 Cze 2008 01:27 ]
gdzie się wpiąć z przewodami do grzałki??? pomoże ktoś...
http://moto.allegro.pl/item380024791_so ... f_iii.html
[ Dodano: 19 Cze 2008 01:27 ]
gdzie się wpiąć z przewodami do grzałki??? pomoże ktoś...
- Superbeasto
- Użytkownik
- Kontakt:
wierzysz w to? bo ja już jakoś nie...yahoo_p pisze:pomoże ktoś...
viewtopic.php?f=87&t=291120 czego nie było w tym aucie... eh.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Superbeasto pisze:wierzysz w to? bo ja już jakoś nie...yahoo_p pisze:pomoże ktoś...
no właśnie przestaje w to wierzyć... niestety to forum się zaczyna zmieniać, kiedyś jak ktoś miał problem to pomagali ludzie od razu, ale ostatnio każą się o to prosić albo piszą, że wiedzą i nie powiedzą, już widziałem pare razy takie tematy. a napewno ktoś coś takiego robił z sondą, bo jeździly rp z kolektorem 4-2-1, ale jakoś nie są chętni pomóc...
Ostatnio zmieniony czw cze 19, 2008 09:02 przez yahoo_p, łącznie zmieniany 1 raz.
- Superbeasto
- Użytkownik
- Kontakt:
Też się natknąłem na słowa typu: "tajemnica..." nic z tego nie rozumiem, tak jakby szanowym forumowiczom ktoś odbierał chleb z którego żyją, że się podzielą swoją wiedzą w sposób jasny i klarowny dla amatorów takich, jak my. Jak zrobię to w jakiś sposób cudowny, do którego doszli wtajemniczeni i wszystko będzie grało, to napewno napiszę, jak to zrobiłem.yahoo_p, Może my źle interpretujemy wypowiedzi forumowiczów? Wszystko może jest jasne, tylko my jakoś źle czytam, jak podpiąć sondę z 4 przewodami w miejsce z jednym? toż to chyba nic łatwiejszego nie ma hehe
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
ta mk3 wazy 150 kg wiecej, a to juz nie daje zadnej roznicy... rp w mk2 w seri pogania gti mk3 115... a z sonda... qrwa chlopaki w gogle wystarczy napisac sonda lambda i sa tysiace opisow... myslec :green_fuck:Superbeasto pisze:jak na różnicę 25KM nie jest źle, a więc warto troszkę dłubnąć w "nierozwojowym" silniku.
[ Dodano: Pią Cze 20, 2008 08:45 ]
ty Ziomuś kiedy tak bylo???:> to jest forum dyskusyjne i pomocy mozna uzyskac w kwesti porad prawnych co zalozyc a czego nie, a nie jak zrobic, bo od tego to masz ten ruchomy element na szyji idac dalej tym tropem skoro ktos posiedzial wypil dwie kawy/browce i wymyslil to po kiego hu**ma tobie mowic cos co go kosztowalo chwile czasu. a i tak z tego co czytam to moja nietechniczna sister juz by podpiela ta sonde po tych informacjach co sa. dobrze to nie swiadczy o ....yahoo_p pisze:niestety to forum się zaczyna zmieniać, kiedyś jak ktoś miał problem to pomagali ludzie od razu
Ostatnio zmieniony pt cze 20, 2008 08:49 przez evolution, łącznie zmieniany 1 raz.
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
-
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
jak byś czytał ze zrozumieniem ja mam mk3... spokojnie poradzimy sobie bez twojej pomocy. no i właśnie o to mi chodziło w wcześniejszym poście... zastanawia mnie tylko to skoro to forum nie jest od tego, żeby ludzie sobie pomagali to po co jest dział FAQ i fotoporady...evolution pisze:ta mk3 wazy 150 kg wiecej, a to juz nie daje zadnej roznicy... rp w mk2 w seri pogania gti mk3 115...
Ostatnio zmieniony pt cze 20, 2008 10:15 przez yahoo_p, łącznie zmieniany 1 raz.
- Superbeasto
- Użytkownik
- Kontakt:
evolution pisze:wypil dwie kawy/browce i wymyslil to po kiego hu**ma tobie mowic cos co go kosztowalo chwile czasu
- no yahoo_p, potwierdziło się wszystko co mówiłeś. Mam rozwiązanie, trzeba wprowadzić opłaty, np. wysyłam smsa o treści POMOC, za jedyne 9.99pln i dostaję informację, jak to mam zrobić! Może wtedy będę wiedział, jak podpiąć 4 kabelki w miejsce jednego:) albo sam siądę nad browecem/kawą i zajmie mi to tylko chwilę...
[ Dodano: 20 Cze 2008 11:59 ]
"Forum Master" - uprawnia chyba do czegoś takiego, jak odpowiadania w zawiły sposób. Ale nie wszyscy oczywiście. Hehe ciekawe, kto sie wqr na maxa i usunie ten temat, albo odpowie konkretnie na ten temat? są chętni?
Wróć na stronę 2 to będziesz wiedział dlaczego nie ma odpowiedziSuperbeasto pisze:Mam rozwiązanie, trzeba wprowadzić opłaty, np. wysyłam smsa o treści POMOC, za jedyne 9.99pln i dostaję informację, jak to mam zrobić! Może wtedy będę wiedział, jak podpiąć 4 kabelki w miejsce jednego:) albo sam siądę nad browecem/kawą i zajmie mi to tylko chwilę...
-
- Ma gadane
- Kontakt:
toffic - może coś podpowiesz
przyłączę sie do pytania mam wiązkę od 2.0 ale ona ma obciętą wtyczke i z jednej izolacji wychodzą 2 kable a z drugiej 5 i niewiem czy brakuje tego kabla czy
od sondy idą 4 przewody i wtyczka i od wtyczki idą też 4 czy 5 przewodów
może wie ktoś gdzie moge znaleść schemat instalacji od 2.0 Był bym wdzięczny za jakieś informacje na ten temat
przyłączę sie do pytania mam wiązkę od 2.0 ale ona ma obciętą wtyczke i z jednej izolacji wychodzą 2 kable a z drugiej 5 i niewiem czy brakuje tego kabla czy
od sondy idą 4 przewody i wtyczka i od wtyczki idą też 4 czy 5 przewodów
może wie ktoś gdzie moge znaleść schemat instalacji od 2.0 Był bym wdzięczny za jakieś informacje na ten temat
Ostatnio zmieniony pt cze 20, 2008 13:59 przez rafał1988, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Ma gadane
- Kontakt:
brązowo-biały, czarny, żółto zielony, brązowo niebieski, biało fioletowy
trzy idą razem w jednej otulinie a 2 osobno doizolowane to prawddopodobnie 3 do sondy a te 2 nie wiem
te pięć idzie razem i jeszcze 2 inne z wsówkami takimi małymi
trzy idą razem w jednej otulinie a 2 osobno doizolowane to prawddopodobnie 3 do sondy a te 2 nie wiem
te pięć idzie razem i jeszcze 2 inne z wsówkami takimi małymi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pt cze 20, 2008 17:11 przez rafał1988, łącznie zmieniany 3 razy.