Witam wszystkich
Mam taki problem, jak odpalam to przez ok. 2 min. nie równo pracuje, tak jakby tylko na 3 garach chodził
Nie wiem czy to jest problem gaznika czy może elektryki
Świece już mają ponad 3 lata a kopółka ponad 4 więc może tu jest problem. Nie wiem co jaki czas się powinno świece wymieniać, teraz mam najprostrze NGK, jak je sprawdzałem to miały spore przerwy( zmniejszyłem je ale nie wiele pomogło). Przewody wymieniałem jakiś rok może dwa lata temu, zresztą sprawdzałem to przebicia nie mają.
Z góry dziękuję za rady
Pozdrawiam
MKI Problem z zimnym silnikiem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Re: MKI Problem z zimnym silnikiem
Witam, nie daje łba ale w moim golfiku mk1 mam ten sam problem, tylko że u mnie on trfa dopuki silnik nie poczuje troszku więcej ciepełka. A miano zmierzam do tego że mam roz....ną mambranę pod gaźnikiem i u Ciebie też powinno być to tylko że Twoja jeszcze nie jest tak rozwalona jak moja i dlatego krócej tak dziwnie pracuje silnik
POZDRAWIAM...
POZDRAWIAM...
na początku roku robiłem przegląd gaznika i wszystko było git, ja chyba zaczne od wymiany kopólki, mnie dopiero sie zaczelo dziac jak sie noce ochlodzily, mysle że na kopółce jest przebicie i dlatego tak się dzieje. Kupie jutro i zobaczymy jaki będzie efekt.
http://misza1982.digart.pl
www.fotomisza.yoyo.pl
moje wypociny :)
www.fotomisza.yoyo.pl
moje wypociny :)