Dodawanie,dodawanie...Jakoś nie spotkałem odejmowania - opory ruchu.
Straty na pokonanie oporów ruchu, gdzie najprostszym sprawdzeniem jest swobodne toczenie.
Tu są wielkie rezerwy...Ja staram się z nich korzystać i korzystam.

Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
golfir pisze:a ja powiem jedno firmy typu alltuning i inne wynalazki to samo zło wiem to z autopsji i uwierzcie mi na słowo porozmawiajcie tylko z tymi palantami i dowiedzie sie jakie maja podejscie i jaką wiedze w dziedzinie chiptutningu a mówi to prosty szarak ktróry bawi sie tylko 2 rok vag-iem i pilnie sledzie forum hehehehehehe szczerze odradzam bo to naprawde porazka mojego życia ale było mineło teraz mam dobrze napisany soft i z tego sie niesamowicie ciesze pozdro dla mumina i dariozrobilisie kawał dobrej roboty
[ Dodano: Sob Cze 07, 2008 23:12 ]
a to tak apropo alltuning hehehehehehehehehe![]()
[ Dodano: Sob Cze 07, 2008 23:13 ]
[ Dodano: Nie Cze 08, 2008 09:35 ]
podziwiajcie hehehehehehehehehe
kulon-x pisze:koledzy dorzuce swoje "dwa" słowa jeżeli chodzi o firme ----ALLTUNING-----
kupiłem auto które miało zrobiony właśnie soft w tej firmie, zaraz po kupnie zauważyłem że auto nie zachowuje się normalnie (kopci, dużo pali). Pojechałem dzisiaj do znanego na mazowszu "ROGALA" ul. Mineralna 26 - i zacytuje jego słowa - "ktoś kto grzebał przy tym samochodzie nie miał zielonego pojęcia i wiedzy nawet tej podstawowej na temat modyfikacji w tym aucie" - koniec cytatu
na chwilą obecną "rogal" wgrał mi ori soft i juz jest bajecznie
ogólnie podsumowując - NIE POLECAM firmy - ALLTUNING z łódzkiego
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 63 gości