vento by idgray
Moderator: G0 Karcio
- slowik_GTI
- Użytkownik
- Kontakt:
Nie badz taki skomny,vento jest mega kozka,a sesja pelen profesjonalizm,poprostu jedno i drugie powala
Ostatnio zmieniony czw cze 05, 2008 18:10 przez kkkubek, łącznie zmieniany 1 raz.
NORD-VAG.PL
- idgray
- Forumowy spamer :)
- Kontakt:
to nie moje felgi i ja nie decyduje, poza tym felgi są po regeneracji były malowane niedawno i teraz się wbijać w dodatkowe koszta kiepski pomysł a tak poza tym to czarny robi biedę z tych felg nie podoba mi się środek na czarno w rs i nie pasował by do autaQuatro7 pisze:a jakby tak wnętrza fel na czarno
Ost fotka meeeega wypas!!!!!ale i tak najlepiej prezentuje sie na zywca w sloneczny dzionek!:)
Szkoda ,ze w VWTrends była juz opisana historia Vento ,bo przy okazji artykulow zwiazanych z Ventylem ,sztandarowym przykladem tego jak pieknie moze wygladac ten rodzinny sedan w praktycznie seryjnym wydaniu powinno byc twoje auto....ale mam nadzieje i trzymam kciuki moze pewnego dnia jeszcze o nim poczytam nie tylko na forum.Pzdr
Szkoda ,ze w VWTrends była juz opisana historia Vento ,bo przy okazji artykulow zwiazanych z Ventylem ,sztandarowym przykladem tego jak pieknie moze wygladac ten rodzinny sedan w praktycznie seryjnym wydaniu powinno byc twoje auto....ale mam nadzieje i trzymam kciuki moze pewnego dnia jeszcze o nim poczytam nie tylko na forum.Pzdr
Ostatnio zmieniony pt cze 06, 2008 19:29 przez rejden, łącznie zmieniany 1 raz.
poczytaszrejden123 pisze:.ale mam nadzieje i trzymam kciuki moze pewnego dnia jeszcze o nim poczytam nie tylko na forum.Pzdr
http://www.mapet-TUNING.com
Najlepszy w sieci SKLEP TUNINGOWY !
Zawieszenia - największy wybór !!! również Air-Ride !
Wiec pozostaje mi sie tylko uzbroic w cierpliwosc i zacierac rece oczekujac na artykul o Srebrnym Venciaku znad Iny ktory dolaczy do plejady mega autek z Zachodniopomorskiego juz pokazanych ,badz oczekujacych na swoja kolej w VWTrends(Poncek,Lukasz 1.6 D,Micab,Kubbbek,Wegiel,Marcin126,Passaty.....itd)MAPET pisze:poczytasz
Ostatnio zmieniony ndz cze 08, 2008 10:35 przez rejden, łącznie zmieniany 1 raz.
musisz sie jednak uzboric w cierpliwosc
http://www.mapet-TUNING.com