sonda lambda gdzie dokładnie ???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
sonda lambda gdzie dokładnie ???
witam mam pytanko moje autko to mk3 1.8 silnik abs gdzie dokładnie jest sonda i jeżeli wywale katalizator i wstawie strumienice to co robimy z sondą ??? dzieki za pomoc
a teraz nastepne pytanko odnosnie sondy zauwazyłem ze kable od sondy maja ok 20cm i na koncu wtyczke ktora jest zamocowana na jakims elemencie i do tej koncowki jest podpieta wtyczka od ktorej kable ida bodajze do kompa i przy tej własnie wtyczce od sondy mam urwany kabelek {sa 2} co to moze powodować???? dzieki
a teraz nastepne pytanko odnosnie sondy zauwazyłem ze kable od sondy maja ok 20cm i na koncu wtyczke ktora jest zamocowana na jakims elemencie i do tej koncowki jest podpieta wtyczka od ktorej kable ida bodajze do kompa i przy tej własnie wtyczce od sondy mam urwany kabelek {sa 2} co to moze powodować???? dzieki
Ostatnio zmieniony pt cze 06, 2008 21:00 przez pori55555, łącznie zmieniany 1 raz.
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer
- Kontakt:
nic nie zrobimy bo jej tam niemapori55555 pisze: jeżeli wywale katalizator i wstawie strumienice to co robimy z sondą ??? dzieki za pomoc
chciałes powiedzieć sprzedam !!!!!!dostaniesz kasę za niego i np kupisz sobie jakiś tłumiczekpori55555 pisze: wywale katalizator
[ Dodano: Pią Cze 06, 2008 19:30 ]
proszę cieprezesso pisze:w katalizatorze
Ostatnio zmieniony pt cze 06, 2008 19:29 przez dziejo, łącznie zmieniany 1 raz.
własnie tak podejrzewałem dziekidychsm pisze:w abs-ie sonda jest w kolektorze wydechowym, a czegos takiego jak strumienica nie zakladaj, wytnij kata wstaw rure i jazda....
a co powiecie na temat tego urwanego kabelka ???
Ostatnio zmieniony pt cze 06, 2008 21:16 przez pori55555, łącznie zmieniany 1 raz.
- kamien11985
- Użytkownik
- Kontakt:
a wiec panowie tak ma sie sprawa dzisiaj auto było podłaczone pod kompa i jest 0 błedow katalizator został wyciety a raczej został wybebeszony jego srodek i zaspawany na nowo - czy to dobrze czy lepiej wstawić w miejsce kata rurke ???kamien11985 pisze:podłacz pod kompa i zobaczysz czy wywala Ci bład sondy jak nie to ok;] też wyciełem kata tyle ze mam sonde w nim i musiałem się na bawić troche ale poszło:D wstawiłem rure nie strumienice
- kamien11985
- Użytkownik
- Kontakt: