[Mk3] Soft turbo do VR6??!!
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
No to nieoficjalnie widzimy sie w przyszłym roku
To dobrze bo mnie jeszcze strojenie kompa czeka, bo BB to dziadostwo dałem sie namowic i bedzie SMT6 ( bedzie hardcore na 1/4 mili i tzw dojazdówka-ekonomia ), znajmoy po wymianie w oplu 2.0 16V BB na SMT6 zreanimował 12KM, wiec gra warta swieczki
Ps. ostanio stawałem z Audi TT 220KM, i objezdzam je o cale auto na 1/4, jak gdzies takie u was jezdzi to bedziecie mieli porownianie do mnie
wiec jesli ml2210 objedziesz TT o 2 dlugosci to mnie prawdopodobnie o jedno itp
To dobrze bo mnie jeszcze strojenie kompa czeka, bo BB to dziadostwo dałem sie namowic i bedzie SMT6 ( bedzie hardcore na 1/4 mili i tzw dojazdówka-ekonomia ), znajmoy po wymianie w oplu 2.0 16V BB na SMT6 zreanimował 12KM, wiec gra warta swieczki
Ps. ostanio stawałem z Audi TT 220KM, i objezdzam je o cale auto na 1/4, jak gdzies takie u was jezdzi to bedziecie mieli porownianie do mnie
wiec jesli ml2210 objedziesz TT o 2 dlugosci to mnie prawdopodobnie o jedno itp
HaHA,tak, tak jedyne TT w białymstoku, i pewnie tylko czeka na to zeby stanąc z tobą na kresce, jeszcze mocne auto to nie wszystko, potrzebny dobry łącznik po między pedałami i kierownicą. Już się ustawiasz autem którym przejechałeś sie kilkaset metrów, które niewiadomo kiedy będzie jeździło, i czy w ogóle będzie jeździło, z autami z całego kraju. Ochłoń deko.ml2210 pisze:TT jest w Białym.
Trza udezyć do np. Borysa ażeby mnie ustawił.
Jak już będziesz miał auto (sprawne), kaski trochę na wachę, nauczysz się tym smigać i zdobędziesz odwagę by stanąć z kimś na kresce, to przyjedż, auta są i czekają mocniejsze i słabsze-będziesz miał w czym wybierać.
Ale myślę że braknie ci odwagi, ostatnio ci zbrakło, nie chciałeś stanąć w obawie o przeniesienie napędu, więc ciekawy jestem czy odważysz się po modyfikacjach gdzie dołożono ci 100 KM i co gorsza trochę niszczycielskiego momentu.
Ci nie zazdroszczę, na razie za te kasę masz sporo obietnic, jeszcze więcej oczekiwań a mi się widzi że to wszystko nie będzie takie piekne jak sobie wymarzyłeś.
Pozdrawiam
TDI 255/500
o co ci własciwie kolego Bond chodzi ??? W sumie to moze jakies wasze lokalne klimaty, ale w twojej wypowiedzi jest "duzo soli na otwarta rane", tylko poco, bylo tak przyjemnieBond pisze:HaHA,tak, tak jedyne TT w białymstoku, i pewnie tylko czeka na to zeby stanąc z tobą na kresce, jeszcze mocne auto to nie wszystko, potrzebny dobry łącznik po między pedałami i kierownicą. Już się ustawiasz autem którym przejechałeś sie kilkaset metrów, które niewiadomo kiedy będzie jeździło, i czy w ogóle będzie jeździło, z autami z całego kraju. Ochłoń deko.ml2210 pisze:TT jest w Białym.
Trza udezyć do np. Borysa ażeby mnie ustawił.
Jak już będziesz miał auto (sprawne), kaski trochę na wachę, nauczysz się tym smigać i zdobędziesz odwagę by stanąć z kimś na kresce, to przyjedż, auta są i czekają mocniejsze i słabsze-będziesz miał w czym wybierać.
Ale myślę że braknie ci odwagi, ostatnio ci zbrakło, nie chciałeś stanąć w obawie o przeniesienie napędu, więc ciekawy jestem czy odważysz się po modyfikacjach gdzie dołożono ci 100 KM i co gorsza trochę niszczycielskiego momentu.
Ci nie zazdroszczę, na razie za te kasę masz sporo obietnic, jeszcze więcej oczekiwań a mi się widzi że to wszystko nie będzie takie piekne jak sobie wymarzyłeś.
Pozdrawiam
Nie ma być tylko przyjemnie, powino być też konkretnie. Uważam ze trzeba najpierw zrobić auto, a potem się podniecać jak fajnie chodzi, a nie na odwrót, i nie ustawiać się z najmocniejszymi furami w mieście nie mając czym.rafalvr6 pisze: o co ci własciwie kolego Bond chodzi ??? W sumie to moze jakies wasze lokalne klimaty, ale w twojej wypowiedzi jest "duzo soli na otwarta rane", tylko poco, bylo tak przyjemnie
Przypomina mi to watki skody JC Auto, miała być najszybsza, kupę wypowiedzi i deklaracji się pisało, a tu . I boję się ze projekt VR6+Kompressor okaże się niewypałem, a niewypał bedzie tym większy , im więcej będzie podniecania się tym projektem przed jego zakończeniem, czego koledze nie życzę.
Obyśmy sie spotkali na kresce i to nie jednej.
Ot takie moje zdanie.
TDI 255/500
teraz zrozumiałem twoj punkt widzeniaBond pisze:Nie ma być tylko przyjemnie, powino być też konkretnie. Uważam ze trzeba najpierw zrobić auto, a potem się podniecać jak fajnie chodzi, a nie na odwrót, i nie ustawiać się z najmocniejszymi furami w mieście nie mając czym.
Przypomina mi to watki skody JC Auto, miała być najszybsza, kupę wypowiedzi i deklaracji się pisało, a tu . I boję się ze projekt VR6+Kompressor okaże się niewypałem, a niewypał bedzie tym większy , im więcej będzie podniecania się tym projektem przed jego zakończeniem, czego koledze nie życzę.
Obyśmy sie spotkali na kresce i to nie jednej.
Ot takie moje zdanie.
Jak narazie pozostaje mi ślinienie się na konfrontacje octavia tdi, VR6 kompresor ....a jestem baaaardzo ciekawy wyniku.....Tylko czy to wogole nastąpi w tym roku ? I czy wogóle nastąpi ? ml sprężaj się bo juz wszyscy gadają na krywlanach tylko nikt nic nie widzi
A moze zrobi suprise i w niedziele zawita swoją golfiną
A moze zrobi suprise i w niedziele zawita swoją golfiną
Mistrzostwo Polski w klasie Diesel 1/4 mili WST 2008 rok.......
- ml2210
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Co mogę powiedzieć.
Bond nie dziw mi się, czekam już ponad trzy miech na ten samochód.
Nawet sobie nie wyobrazasz ile mnie to nerwów i stresów kosztowało.
Jestem osobą która z nieporównywalnie większą niecierpliwością od was czeka na te auto.
Nic dziwnego ze nerwy mi już puszaczają i podniecam sie jak głupi.
Odbija mi już poprostu.
Troszkę wyrozumiałości, zapewniam cię że na moim miejscu nie jeden by sfiksował.
Ps.
Projekt Vr6 Syncro Kompresor został oficjalnie zakończony.
Auto jest już gotowe i w pełni sprawne (Bond).
Czekam już tylko na ostateczne hamowanie i na transport z Wawy.
[ Dodano: Sob Paź 15, 2005 10:41 ]
Ps2.
Włąśnie dzwoniłem do Tomka, auto było już na hamowni.
Ostateczny wynik to ok. 254KM.
Bond nie dziw mi się, czekam już ponad trzy miech na ten samochód.
Nawet sobie nie wyobrazasz ile mnie to nerwów i stresów kosztowało.
Jestem osobą która z nieporównywalnie większą niecierpliwością od was czeka na te auto.
Nic dziwnego ze nerwy mi już puszaczają i podniecam sie jak głupi.
Odbija mi już poprostu.
Troszkę wyrozumiałości, zapewniam cię że na moim miejscu nie jeden by sfiksował.
Ps.
Projekt Vr6 Syncro Kompresor został oficjalnie zakończony.
[ Dodano: Sob Paź 15, 2005 10:41 ]
Ps2.
Włąśnie dzwoniłem do Tomka, auto było już na hamowni.
Ostateczny wynik to ok. 254KM.
www.mlautobroker.pl
-----Profesjonalny Broker Samochodowy-----
No to piknie, gratuluję!!!ml2210 pisze:Projekt Vr6 Syncro Kompresor został oficjalnie zakończony.
No to kiedy moglibysmy obejrzeć masakratora?
Wiesz, ja bym wolał przyjechać nim do chaty sam, oczywiście za ich paliwo, dopiero na trasie można by ocenić po części możliwości auta.
Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję!!!
TDI 255/500
- ml2210
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Macie troszkę racji, ale z drugiej strony chyba lepiej że pierwszą tak długą trasę przejedzie nim profesjonalista.
W razie jakby (odpukać) coś jednak było nie tak, to wiedziałby co robić i to nadal byłby tylko ich problem.
Ale chyba nie wytrzymam i sam pojadę do tej Wawy, bo jakoś nie mogą się zebrać, a auto juz czeka od czwartku.
W razie jakby (odpukać) coś jednak było nie tak, to wiedziałby co robić i to nadal byłby tylko ich problem.
Ale chyba nie wytrzymam i sam pojadę do tej Wawy, bo jakoś nie mogą się zebrać, a auto juz czeka od czwartku.
www.mlautobroker.pl