WITAM !!!! auto to: Golf Gti 2.0 115 ps 95 rok
Jak zapalam samochód bez dodawania gazu to mi gaśnie, w czasie jazdy dzieje się to samo np. przy dojeżdżaniu do skrzyżowania wciskam sprzęgło i auto gaśnie. Tak jak by nie miało wolnych obrotów. Co może być przyczyną pomocy !!!!!!!!!!!!!!!
POMOCY !!!!!!!!!!!!!! Golf Gti 2.0 115 ps 95 rok
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Miałem ten sam problem rok temu. Pomogła wizyta u elektromechanika, który oczyścił przepustnicę i wszystko działa do tej pory OK. U mnie po włączeniu zapłonu z przepustnicy wydobywał się przerywany odgłos - nie mogła się ustawić w odpowiedniej pozycji. Jeśli objawy masz podobne to spore prawdopodobieństwo, że masz to samo.
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
Pimo pisze:Jak zapalam samochód bez dodawania gazu to mi gaśnie, w czasie jazdy dzieje się to samo np. przy dojeżdżaniu do skrzyżowania wciskam sprzęgło i auto gaśnie. Tak jak by nie miało wolnych obrotów. Co może być przyczyną pomocy !!!!!!!!!!!!!!!
Przyczyn moze być kilka... przepustnica, czujnik ustawienia przepustnicy, silnik krokowy...
[img]http://dvprogram.pl/vw.jpg[/img]