Klocki i tarcze z allegro
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Klocki i tarcze z allegro
Witam. Czy miał ktoś do czynienia z oferowanym na allegro zestawem klocków i tarcz hamulcowych do Golfa ?? Tarcze BREMBO Klocki FERODO VW GOLF VENTO SEAT
Cena jest zachęcająca a firmy dość znane (chyba że te to jakieś podróbki)
Cena jest zachęcająca a firmy dość znane (chyba że te to jakieś podróbki)
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
cdn...
Tarcze spoko.ale klocki zapodał bym sobie z Remsa,mam taki zestaw,świetnie sie zachowują,nic niepiszczy...Niedawno czytałem na temat ferodo,podobno sie popsuły...mam na myśli jakość...
Jestem Oazą spokoju
pier.......m, qrwa zarąbiscie wyluzowanym
kwiatem na tafli jeziora .......
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
diesel1v, powiem ci tak zwykłe tarcze brembo nie wentyle w hurtwoni 56 zł kmpl wiem bo załatwiałem koledze z grupy klocki ferodo ok 50/60 zł dlatego taka cena, z tym że nie zapominaj że sa to tarcze cieńsze czyli ich grubośc wynosi 10mm(min dal takiej wynosi 8 mm),jeśli tak to sobie je odpuść jeśli mają 12 mm( min 10mm) to bierz bo dobra cena
Ostatnio zmieniony wt cze 03, 2008 18:47 przez jaszczur, łącznie zmieniany 1 raz.
A czy te klocki popiskują przy hamowaniu ?? bo obecne doprowadzają mnie do pasji (nie wiem jaka firma)
Parametry tarcz: średnica 239 mm, grubość 12 mm, ilość otworów 4, średnica otworu 65 mm.
więc to te grubsze
Parametry tarcz: średnica 239 mm, grubość 12 mm, ilość otworów 4, średnica otworu 65 mm.
więc to te grubsze
Ostatnio zmieniony wt cze 03, 2008 18:48 przez diesel1v, łącznie zmieniany 1 raz.
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
cdn...
O Ferodo chłopaki mówili że im piszczą,ja mam klocki z firmy Remsa,nic sie niedzieje.
Jestem Oazą spokoju
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
diesel1v, ja ci powiem tak do siebie jak wymieniałem tarcze i klocki to kupiłem tarcze brembo i klocki co ciekawe ate i popiskiwaly,pomogło delikatne przetarcie papierem ścierny,wcześniej miałem ferodo nie było przebojów,generalnie ferodo jest dobra firmą
Ostatnio zmieniony wt cze 03, 2008 18:49 przez jaszczur, łącznie zmieniany 1 raz.
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
cdn...
Jestem Oazą spokoju