Gratuluje nagrody

Moderator: G0 Karcio
SToRM pisze:Na miejscu krecil? tzn nie dojechal tak na zlot? To tak jakby pucharu nie bylo - u nas, na Slaskich zlotach za takie akcje jest dyskwalifikacja z konkursu.SexyLady pisze:NO gratulujemy pucharu na glebe troche mnie rozzłosciło to ze kreciłes gwintem na miajscu
przeciez nikt mu nie bronilSexyLady pisze:bo aurel też mogł tak zrobić
Dzieki. Ja na codzien jezdze tak:TAZ pisze:Ja na tej glebie co mam teraz i po założeniu szerokiej dokładki to mogę ten telefon pchać jak mało kto. Chciałem se pojeździć na szerokiej ale jakoś palca włożyć nie mogłem pod nią i dałem spokój. Dodam tylko, że jeżdżę tak na codzień. Ale i tak gratki za pucharek.
No na szczescie nie bylem na Śląsku, wiec mnie nie zdyskwalifikowali... nie znam zasad i dopiero po fakcie mackoostry powiedzial mi ze za krecenie na terenie zlotu mozna wyleciec... gdybym wiedzial wczesniej to bym na drodze skrecilSToRM pisze:Na miejscu krecil? tzn nie dojechal tak na zlot? To tak jakby pucharu nie bylo - u nas, na Slaskich zlotach za takie akcje jest dyskwalifikacja z konkursu.
no w sumie startowala tez cordoba ktora miala airCSR_GTI pisze:A jakby miał pneumatyke i by było tylko pstryk i auto jest na ziemi to co wtedy? :green_fuck:
a co z nimi jeszcze mam robic?dm414 pisze:czy te fotele tak zostają??
ano wypolerowalem... a raczej mackoostry mi je wypolerowal za co bardzo dziekuje bo robily furroredm414 pisze:czy mi sie wydaje czy wypolerowałeś ranty.. czy już miałeś bo chyba coś opuściłem w temacie.
nie wiem od czego to sa... to sa recaro o ksztalcie takim jak w mk3... na 99% ich nie zmienie chyba ze trafie komplet ladnych i sprawnych recaro od mk2 w zamian za tedm414 pisze:jakos cały czas te fotele mi nie pasują.. od czego to są?? szukaj coś lepszego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości