Geometria po wymianie zawieszenia
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
raf1al
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
Geometria po wymianie zawieszenia
remontowałem zawieszenie z przodu w moim golfie i mam pytanie co do geometrii wiem ze kąty zbieżność sie ustawia ale odkręcałem i wymieniałem tez sworznie wahaczy.
i nie wiem czy w golfie 2 ustawia sie jakoś sworzeń wahacza (kąt wyprzedzenia sworznia wahacza) bo jak pojade na geometrie to chciał bym byc teoretycznie przygotowany zeby specjalista nie olał sprawy i zrobił po łebkach!
na co zwrocie uwagę?
i nie wiem czy w golfie 2 ustawia sie jakoś sworzeń wahacza (kąt wyprzedzenia sworznia wahacza) bo jak pojade na geometrie to chciał bym byc teoretycznie przygotowany zeby specjalista nie olał sprawy i zrobił po łebkach!
na co zwrocie uwagę?
Ostatnio zmieniony sob maja 31, 2008 15:37 przez raf1al, łącznie zmieniany 1 raz.
-
oldstaszek
- Forum Master

- Kontakt:
-
raf1al
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
sworznie kupile OKsas_gti pisze:no jesli nie kupiles złych sworzni to tak jest w mk2 jak npisales
ale jak to sie nie reguluje to OK!
a czy ich wymiana rozwala zbieżność bo nie wymieniałem tylko końcówek drążka a teraz po złoznieu wszystkiego zeby jechac prosto mam kierownice skręcona!!! czy moze cos zle skręciłem i sie przestawiła???
czy gościu na ustawianiu to wszystko skoryguje?
wymieniane były wszystkie gumy(wahacze stabilizator)
swozenie łozyska
przeguby!
-
oldstaszek
- Forum Master

- Kontakt: