jak to jest z filtrem paliwa???
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- bombel-g2
- Użytkownik

- Kontakt:
jak to jest z filtrem paliwa???
witam -jak w temacie. interesuje mnie czy i jak czesto powinno sie wymieniać filtr paliwa jezdze benzyna / gaz --- 30/70 % -jakie są pierwsze objawy zuzytego filtra i jak go wymienic w mk2 1.8- dzieki
Kamil
tel.792310032 kupię katalizatory wszystkie
Monowtrysk w PN-nce już śmiga... aż miło
tel.792310032 kupię katalizatory wszystkie
Monowtrysk w PN-nce już śmiga... aż miło
-
oldstaszek
- Forum Master

- Kontakt:
- Lipek81
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
Ja mam mkII 1.6 - i objawy miałem takie, jak pisał oldstaszek - nierówno chodził, nie chciał ciągnąć, czasami nie dało się jechać, potrafił też zgasnąć, z rury podaszas odpalenia po takiej nierównej pracy szacami puścił trochę dymu. Potem okazało się, że filtr był zmieniany ostatni raz 6 lat temu... Wymieniłem filtr i teraz to jest rakieta...
- naprawa, odnowa i budowa od podstaw wiązek elektrycznych (także clean look);
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- swapy silników;
- inne nietypowe usługi elektryczne, których warsztaty nie robią, albo biorą za nie kupę kasy :D
BARDZO niskie ceny, staranne wykonanie - szczegóły priv.
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
W książce jest napisane że co 30 tys u ciebie na gazie co 50 , częściej bym zmieniał filtr gazu i to jakiś dorbry, do silnika 1.8 RP kosztuje 38,90 u mnie wiem bo miałem kup odrazu 2 małe opaski na wężyki nowe 1.50 sztuka bo starych się nie zakłada
Nie rozśmieszaj mnie stożek na gazie
Nie rozśmieszaj mnie stożek na gazie
Ostatnio zmieniony pt maja 30, 2008 23:53 przez grandi, łącznie zmieniany 1 raz.
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;