Witam.
Mam pytanko do wszystkich znajacych sie na zeczy qumpel przywiozł mi dziś 2 niekompletne wnętrza dzwi od jakiegoś VW ,sa tam silniki od El.szyb ,Zamki razem z centralnymi i kawałki instalacji,tylko nie dokładnie wiem z jakiego VW one pochodzą??i teraz moje pytanie :po czym to poznać ?czy mozna to rozpoznać po jakimś numerze np.na silniku od el.szyb?
Jestem pewien ze to od VW bo maja wybite logo,wieczorem postaram sie wrzucić fotki.
Prosze fotki qumpel przyniusł mi to bo myslałęm ze uda mi sie to zamontować do mojego autka(golf 2) ale jak sie patrze na to to raczej bedzie sporo roboty z przystosowaniem tego ;/ moze komuś potrzebne takie siłowniki,zamki lub całość? To chcetnie odsprzedam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja bym to sprzedał . Auto było niestare to weźmiesz niezłą kasę za którą kupisz sobie potem coś pasującego do twojego auta. Moim zdaniem szkoda zabawy z przerobkami. Zresztą nie wiem jak w dwójce, ale w MK3 całkiem inaczej to wygląda.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.