no i pytanie ode mnie: od czego macie proste ramie? pasuje od uno albo od jakiejs starej cytryny?? ja swoje wyprostowalem stara dobra metoda, nic na sile - wszystko mlotkiem
[img]http://images47.fotosik.pl/671/0a8b08cabcb7436b.jpg[/img]
gg 1022231 tel 792286224
Ja mam chyba od seata. teraz nie pamiętam, bo miałem i od uno i od seata takiego dostawczego. Jedno było krótsze jedno dłuższe. Ja mam te krótsze, bo można było pióro dłuższe założyć
Panowie, prosze o ogromną pomoc zrobilem wszystko tak jak trzeba oprocz najwazniejszego... nie wiem ktory element trzeba przedluzyc nie bralem sie za to sam bo wolalem nie zepsuc. jezeli ktos bylby tak bardzo miły i moglby mi zaznaczyc w paincie co trzeba to bylbym ogromnie wdzieczny to bardzo wazne, teraz wycieraczka chodzi ale tak jak standardowo, czyli tylko na prawej stronie pozdrawiam i czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz
tauka, dziekuje jutro bede to robic bo teraz wycieraczka jest zalozona jedna i stoi narazie na sztorc (bede probowal rozne ustawienia ) i jakby jutro padalo to jestem bez wycieraczek ale nie powinno padac naprawde, wielkie dzieki za pomoc, za taka szybką pomoc pozdraVWiam
postanowilem odświeżyć temat. Czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć ŁOPATOLOGICZNIE!! jak zrobić centralną wycieraczkę w mk3... co z silniczkiem? trzeba go jakoś przerabiać u elektryka?
prosze o odpowiedź. pozdrawiam
czytalem i ogladalem ta fotoporade... i szczerze mówiąć kupa zrozumiałem
strasznie chaotycznie opisane, tak jak pokazane... jakbym mial to przeczytac i potem zrobić to w garażu, to musiałbym tego nauczyć się na pamięć... a ja chce to skumać, a z tej porady ni jak....