panowie katastrofa!!
kupilem manetke z wiazka od manetki do skrzynki bezpieczników, nie bylo kabelków od licznika do skrzynki , wiec ciagnalem nowe tak jak Michas kazal, podlaczylem wszystko jak powinno byc i NIC!! zegar nie reaguje !! na pewno jest wszystko sprawne, bo przed wyciagnieciem zegar dzialal, tak samo jak manetka , nie podlaczylem wezyka jeszcze do podcisnienia, ani nie podlaczylem jeszcze czujników, niemniej jednak powinno to zadzialac moim zdaniem, a przynajmniej dac mozliwosc przelaczania fukncji na zegarze.
jeszcze nie podlaczylem kabelka do ECU , bo tego do konca nie jestem pewien, w mk III za obliczenia spalania odpowiadal z tego co kojrza wlasnie wezyk podcisnieniowy , a w mk III sygnal szedl z ECU . Rece mi juz opadły! Pomozcie, na pewno wszystko dobrze popodpinalem,sprawdzalem kilka razy i nic:( heeeelp!
[ Dodano: Pią Lip 03, 2009 8:24 pm ]
po wielkich bolach , miernikowaniu itd, DZIAŁA !!!! , ale nie tak do konca:) nie dziala mi temp powietrza, styki ok, wszystko podlaczone poprawnie, czujnik raczej sprawny , zapozyczony od paska b3 , nie wiem co jest nie tak .
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!