Zgasł i lipa nie zapali...
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- pucek007
- Użytkownik

- Auto: Audi a6 c7
Zgasł i lipa nie zapali...
Jade sobie goferem a tu dup zgasl i lipa nie odpali jak krece stacyjka to tak jak by mu paliwo nie dochodzilo albo poprostu immobilaizer nie byl zalaczony nie raz ruszylem czujnikiem halla i zaskoczyl ake dzis to juz naprawde nie chce odpalic i teraz mam problem czy to czujnik halla czy immobilaizer siadl i nie slysze pomki paliwa;/ ma ktos jakis pomysl?
Nie pisz głupot,bo żadnego auta na zaciąg,popych sie nie zapala.Przeskoczy lub zerwie się pasek i dopiero narobi szkody.FIRERS pisze:tez cos takiego kieds mialem zobacz czy na popych pali moze kostka stacyjki poszla i plus traci a jak nie to zobacz czy znienia sie napiecie na hallu i cewce na przewodzie sterujacym
[ Dodano: 25 Maj 2008 14:13 ]
Może sprawdź cewke na innym samochodzie np kolegi.Ja też stawiam na czujnik halla,bo toczujnik podaje impuls do komputera,a komputer do cewki kidy ma dać iskre i podać paliwo.pucek007 pisze:kopolka swiece palec wsztystko jest dobre tylko mialem zawsze problem ze nie moglem nie raz odpalic auta poruszalem kostka od halla i odpalilem.. mam nadzieje ze halla bo ccewka drozsza:D
Jacek