Jest ktos z Poznania /okolic kto ma Intertechnika MDS08 ?

Sprzęt audio do Naszych aut i wszystko co z nim związane.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

kupszczelisty
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia
Lokalizacja: był Śląsk - Katowice, Mysłowice jest Poznań okolice
Kontakt:

Post autor: kupszczelisty » pt maja 23, 2008 09:40

strabek, Jak kupisz ten głośnik to musisz dac posłuchać, pozdrawiam

Awatar użytkownika
shift
Forum Master
Forum Master

Post autor: shift » ndz maja 25, 2008 00:36

hmmm, też miałem ochote na ten głośniczek, ale kupiłem większe auto i nie wiem czy będzie miał on sens. Czy będzie go słychać przez nieskładalne oparcie i półke jetty?

Awatar użytkownika
Kubus20
VW Baron
VW Baron
Kontakt:

Post autor: Kubus20 » ndz maja 25, 2008 00:57

shift pisze:hmmm, też miałem ochote na ten głośniczek, ale kupiłem większe auto i nie wiem czy będzie miał on sens. Czy będzie go słychać przez nieskładalne oparcie i półke jetty?
W tym wypadu raczej sobie odpuść, chyba że wrzucisz takie dwa :P

Awatar użytkownika
strabek
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: strabek » pn maja 26, 2008 20:53

No widze ze nikt nie ma do posluchania...szkoda. Bede walil w ciemno. W sklepach car audio w Poznaniu jak bywalem to na pytanie o ten glosnik nikt mi nie mogl nic poradzic. Nie mieli/nie znali ;)
Wlasnie jestem na etapie robienia skrzynki - mdf 18mm 20L bass reflex mam 7 cm szeroki natomiast na dlugosc ma tylko 10 cm wiec go przedluze do 30 cm (tak wyliczylem). Ogolnie skrzyneczke sie fajnie robi, ale z braku fachowych narzedzi idzie to wolno....Ale bardzo dokladnie, bo nie zalezy mi na czasie. glosnik juz zamowiony bede czekal - mysle, ze po 2 czerwca zgloszenie bedzie zrealizowane.

I odrazu zaznaczam - jak ktos bedzie chcial posluchac to jestem na wezwanie kazdego chetnego! Troche niedopuszczalna sytuacja, ze wsrod tylu uzytkownikow forum nie mozna bylo znalezc pomocy :panna:

pozdrawiam

"Volkswageny nie puszczaja oleju...one tak po prostu znacza swoj teren"

Awatar użytkownika
smokatsu84
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: smokatsu84 » wt kwie 28, 2009 16:07

To ja odgrzewam kotleta i pytam czy masz jeszcze tego it ? Przymierzam sie do zakupu tego głosnika lub mivoca, jestem w poznaiu i chetnie bym posłuchal .

Pozdr
Dawid

Awatar użytkownika
strabek
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: strabek » wt kwie 28, 2009 17:41

No niestety nie ma mnie w Poznaniu i wroce dopiero po majowym.
Co do glosnika mam go i baaaaardzo sobie chwale. Nie slyszalem mivoca, ale IT MDS08 jest rewelacyjny.
Gra u mnie pod wzmakiem Axtona Impact 4 kanalowym, ktory jeszcze napedza przod, wiec zadnej tam ogromnej mocy nie daje. Ale IT naprawde potrafi zagrac. Preferuje muze szybka i dynamiczna i tutaj bardzo dobrze sie sprawdza - jednak jak poleci jakis wolniejszy kawalem to tez potrafi łupnąć :)
Bierz go smialo nie zawiedziesz sie.

Aha ja mojego mam w obudowie bass-reflex - nie pamietam teraz litrazu.

"Volkswageny nie puszczaja oleju...one tak po prostu znacza swoj teren"

Awatar użytkownika
MediaX
Forum Master
Forum Master

Post autor: MediaX » wt kwie 28, 2009 18:21

Jeśli masz możliwość to podmień wzmak..miałem IT pod axtonem i to tak kocykowato krało...miałem go pod XM 5540 ale bez F :( i grał o wiele dynamiczniej niż pod axtonem.

[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=9787][size=167]KSIEGA PRZYKAZAN CAR AUDIO[/size][/url]

[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d30de6adc141c0d4.html][img]http://images24.fotosik.pl/263/d30de6adc141c0d4med.jpg[/img][/url]

Awatar użytkownika
smokatsu84
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: smokatsu84 » wt kwie 28, 2009 20:18

no wiec ja mam xm-5540f i teraz szukam suba , na przodz mam pb es-6c , czekam na dystanse i bedzie montaz, jesli chodzi o muze to głownie hh ale piszesz ze do wolniejszych tez daje rade :bajer:

Pozdrawiam

szymon332
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: szymon332 » czw maja 14, 2009 23:13

za mną też chodzi ten sub , mam na przedzie l-6c PB pod HK ca280 teraz czas na tył , gdzie kupić na alle... po 270 z przesyłką chyba sporo czy się mylę, jaki piecyk pod niego może być używka ok 300.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car Audio”