Znow o lampce :)
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Znow o lampce :)
Witam.jestem nowy tutaj:)zakuilem golfa pare dni temu i siadla mi lampka ktora sie zapala przy otwieraniu drzwi(przysufitka).jesli otworze drzwi od strony pasazera wszystko gra,zaswieca sie,gasnie po paru sekndach,gasnie zaraz przy zapalaniu....natomiast siadlo od strony kierowcy gdy otwieram drzwi nie zaswieca sie nawet....czytalem ze ecos z czujka lub cos takiego ale mozna prosic o dokladny opis co trzeba wymienic?? z gory wielkie dzieki
- guti
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
___Martin, a nie masz w drzwiach czujnika ? a predzej w słupku ? takie cos pod gumka ? zdejmij gumke, zoabcz co tam jest moze to da sie sie wykrecic, przeczyscic i złozyc ? u mnie w mk II pomogło czyszczenie , jakeis WD i smiga od roku bez zadnego problemu
Zycie jest za krótkie , zeby jezdzic DIESLEM!!

- Paweł Marek
- V.I.P.

Możesz go wyciągnąć, jest na zatrzask, potem rozebrać, również na zatrzaski, wtedy łatwiej wyczyścisz( 3 styki i jedna blaszka łącząca je po otwarciu drzwi)
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.